05 / 05 / 2024

servet çekin cihangir

servet çekin cihangir

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'de 10 milyon liraya bina aldı!

Karadayı dizisinin başarılı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu sahibi olduğu apartmanla dudak ısırtıyor. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir’in en güzel dairesini kendisine sakladı.

Mamak Ekin Mahallesi 3.etap imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Mamak ilçesine bağlı Ekin Mahallesi, 3.Etabına ilişkin 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Servet GYO paylarındaki değişim!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirketin pay alımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirket paylarındaki değişimle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama...

Bergüzar Korel, Cihangir'de dükkan kiraladı!

“Kurabiyeler yapıp satabileceğim bir dükkan düşünüyorum” diyen oyuncu Bergüzar Korel, o dükkanı Cihangir’de kiraladı. Ünlü oyuncu, Cihangir-Anahtar Sokak’taki küçük bir dükkanı geçtiğimiz hafta sonu kiraladı.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Servet GYO kiralanabilir ofis alanını 230 bin metrekareye çıkaracak!

Sinpaş'ın iştiraki Servet GYO, Flatofis'in ikinci halkasını inşa etmeye hazırlanıyor. Kağıthane'de hayata geçirilecek projede kiralama ve işletme yönetimini şirket yapacak.

Servet GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara ilişkin hazırlanan değerlendirme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte hazırlanan değerlendirme raporu...

Servet GYO Kağıthane Flatofis iletişim!

Servet GYO Kağıthane Flatofis iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 310 27 00 olarak belirlendi. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyan projenin 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak tasarlandı.

Servet GYO Flatofis Kağıthane!

Servet GYO Flatofis Kağıthane projesi maksimum kiralanabilir alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi. İstanbul Kağıthane - Cendere bölgesinde yükselen proje TEM ve E5’e yakın bir konumda bulunuyor.

Cihangir Beyoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cihangir Beyoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kenan Karğın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Beyoğlu, Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyor!

1989 yılında 2. Boğaz Köprüsü'nün ve çevre yollarının hizmete girmesiyle devletin muhafazadan çıkardığı bölgeler kapanın elinde servet yaratıyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'de bina aldı!

KENAN İmirzalıoğlu, yıllardır eski binaları alıp tadilat yaptırıyor, Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez sanat merkezi yapmak için bina aldı.

servet çekin cihangir Haberi

servet çekin cihangir

Futbolcu Servet Çetin, mekan açma hayalini birçok ünlü gibi Cihangir semtinden yana kullandı.Cihangir, ünlülerin yatırım bölgesi olmaya devam ediyor. Cihangir’deki evleriyle bilinen Kenan İmirzalıoğlu ve kurabiye dükkanı açmaya hazırlanan Bergüzar Korel’den sonra şimdi de Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, önceki gün ortağıyla birlikte Cihangir’deydi. Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Cihangir’in de ilgi çeken bir yer olduğunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız”...