28 / 04 / 2024

Servet GYO açıklama

Servet GYO açıklama

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığı açıklandı...

Servet GYO yeni Bağımsız Denetim Şirketini belirledi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Denetim Şirketinin Atanması hakkında bilgilerini yayınladı. İşte Servet GYO'nun yeni Bağımsız Denetim Şirketi...

Servet GYO 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem faaliyet bilgilere ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Servet GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Servet GYO sermaye tavanı geçerlilik tarihini 2017 yılına kadar uzattı!

Servet GYO kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik tarihi güncellemesine ilişkin açıklama yaptı...

Servet GYO 925 bin TL'ye 2 gayrimenkul aldı!

Servet GYO Antalya'da aldığı 2 gayrimenkul hakkında açıklama yaptı...

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattı!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattığını açıkladı.

Servet GYO'dan mali tablolarda zarar açıklaması! 

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemi mali tablolarına ilişkin açıklama yaptı. 

Servet GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Servet GYO'nun faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 185 milyon 465 bin 667 TL oldu. Şirketin toplam kaynakları 2 milyar 586 milyon 998 bin 229 TL olarak açıklandı.

Servet GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Servet GYO'nun 31 Aralık 2020 tarihli mali tablolarına göre oluşan karın dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun Sancaktül projesi Servet GYO'ya satıldı!

Sinpaş GYO'nun arsa sahipleri Sancak Havayolları A.Ş. ve Sancak Tül Sanayi A.Ş. ile imzaladığı inşaat sözleşmesinin 170 milyon TL bedelle Servet GYO'ya satılmasına karar verildi.

Servet GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Servet GYO, mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarının Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılmasına, yeni gayrimenkullerin değerleme raporlarının Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. veya Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılmasına karar verdi. 

Servet GYO Deposite A5-A6 Blok 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Deposite A5-A6 Blok' a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Deposite A7 Blok 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Deposite A7 Blok' a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Servet GYO açıklama Haberi

Servet GYO açıklama

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin açıklama yayınladı.

Borsa İstanbul A.Ş. 20 Kasım 2018 tarih ve BİAŞ-4-9704 sayı ile Servet GYO'ya iletilen yazıya istinaden, Servet GYO'nun dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığı açıklandı.

Servet GYO'nun KAP açıklaması: 
Borsa İstanbul A.Ş. 20.11.2018 tarih ve BİAŞ-4-9704 sayı ile tarafımıza iletilen yazıya istinaden, Şirketimizin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını beyan...