08 / 07 / 2024

sesli tekstil ev dekorasyonu

sesli tekstil ev dekorasyonu

Battaniye üretiminin iddialı markalarından Sesli Home, ev tekstiline giriş yaptı.

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Schafer ev tekstili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı! 21 Eylül 2022 Schafer fiyat listesi

Schafer'de sonbahar kampanyası. Küçük ev aletlerinden sofra grubuna hatta ev tekstil ürünlerine kadar yüzlerce ürün yüzde 30 indirimle online satış mağazasında! İşte 21 Eylül 2022 Schofer fiyat listesi

A101 ev tekstil ürünleri 32,95 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte A101 2022 fiyat listesi...

A101 ev tekstil ürünlerinin kampanyalı fiyatlarının rakamlarını açıkladı. Peki A101 kampanyalı ev tekstil ürünleri kaç TL? İşte fiyat listesi...

Koçev Yapı İnşaat Madencilik Turizm Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçev Yapı İnşaat Madencilik Turizm Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Koç tarafından kuruldu.

TMSF, Sesli Tekstil'in 28 adet gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye ait 28 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Real Merter'de peşinat ödemeden ev sahibi olma imkanı!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanı ve 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran projede peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor..

Toptan Tekstil AVM'de benzersiz bir yatırım fırsatı!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

sesli tekstil ev dekorasyonu Haberi

sesli tekstil ev dekorasyonu

Sesli Home Genel Müdürü anlatıyor: ''Sesli Home, 1 yıllık fiziki bir geçmişe sahip. Ama, yarım asırlık üretim tecrübesi olan Sesli Tekstil'in değerleriyle birlikte düşünüldüğünde, markamız müşterilerimiz gözünde değerlidir. Ülkemizdeki perakende ev tekstili sektörüne de şu an, 6 mağaza ile hizmet vermekteyiz. Kalite ve fiyat politikamız ile birlikte markamızın değerini her geçen gün arttırmayı hedefliyoruz''...