04 / 05 / 2024

Sessiz Cennet

Sessiz Cennet

"Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı: Selinus" isimli proje kabul edildi. Batı akdeniz kalkınma ajansı yönetim kurulu tarafından 06.960.00 TL tutarında hibe ile desteklenmesi yönünde karar verildi.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

BİM’de fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düştü!

BİM, yeni haftaya fırtına gibi indirimlerle girecek. Bu kapsamda, fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 liraya kadar çıkmıştı. Fakat sivri biberin fiyatı soğanın gölgesinde 100 TL’ye çıktı. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan sivri biberin kilosu sessiz sedasız 100 TL’yi buldu.

Türkiye'de sessiz sedasız kasaya 1,8 milyar dolar girdi

Türkiye'nin en önemli ürünleri arasında yer alan fındık, ülkemize sessiz sedasız 1, 8 milyon dolarlık girdi sağladı.

Cennet Mahallesi dizisindeki tarihi ev satıldı!

Türk televizyon tarihine bir dönemine damga vuran Cennet Mahallesi dizisinin çekildiği ev rekor fiyata satıldı.

İSPARK sessiz sedasız fahiş zam yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, otopark ücretlerine sessiz sedasız fahiş zam yaptı...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Sessiz Cennet Haberi

Sessiz Cennet
Selinus Antik Kenti Odeon ziyarete açıldı. Gazipaşa (Anayurt)Gazipaşa Belediyesinin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın alternatif turizmin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında başvurmuş olduğu "Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı: Selinus" isimli proje kabul edildi. Batı akdeniz kalkınma ajansı yönetim kurulu tarafından 133.700,00 TL olan toplam bütçenin %80 i olan azami 106.960.00 TL tutarında hibe ile desteklenmesi yönünde karar verildi.

Anayurt...