09 / 05 / 2024

SET PVC Dekorasyon İnşaat adres

SET PVC Dekorasyon İnşaat adres

SET PVC Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melih Terzi, Nursen Yumakgil Avcı, Orhan Karadaş tarafından 21 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Set Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Serkan Erpelit tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Türköz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

SET PVC Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SET PVC Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melih Terzi, Nursen Yumakgil Avcı, Orhan Karadaş tarafından 21 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon genel kurulu tescil edildi!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 12 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurulu tescil edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarife Sarıkaya, Mevlüde Sarıkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Aksoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta kuruldu.

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Tülay Beşir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Açıkalın tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan 'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Elif Şengül, Şule Dalan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Halepli, Çeşme Sokak'ta kuruldu.

SET PVC Dekorasyon İnşaat adres Haberi

SET PVC Dekorasyon İnşaat adres

SET PVC Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melih Terzi, Nursen Yumakgil Avcı, Orhan Karadaş tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.


SET PVC Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)  Yurt içinde ve yurt dışında her nevi inşaat ve tesisat taahhüdü inşaat yapımı inşaat ile ilgili etüt proje taahhüdü inşaat ve montaj işleri sıhhi tesisat elektrik dekorasyon işleri ile ilgili ham madde yarı mamül ve mamülleri üzerinde ticaret taahhüt proje mühendislik ve teknik müşavirlik hizmetleri ile etüt kontrolörlük röleve restorasyon gelişmelerinde bulunmak.             b) Kat karşılığı İşyeri konut arsa alımı satımı satın alınacak arsalar üzerine mesken İşyeri konut depo eğlence ve toplantı yerleri turistik tesisler gibi binaların yapımı alım satımı...