30 / 04 / 2024

SETUR araba

SETUR araba

Konfor ve lüksü bir araya getiren SETUR, 7 Ağustos – 31 Ekim 2014 tarihleri arasında www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com adresini ziyaret eden kullanıcılarına Ford Fiesta kazanma fırsatı sunuyor.

Peugeot 208'e Nisan zammı geldi! 208 Nisan fiyatları ne kadar oldu? Araba alacaklar dikkat! 

Peugeot 208 fiyatları, araba alacaklar tarafından merak ediliyor. 208'in Nisan fiyatları peş peşe açıklandı. Peki Peugeot 208 Nisan fiyatları ne kadar oldu? İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Araba kiralayacaklar için duyuruldu! Bunları bilmeden araç kiralamayın! İşte detaylar!

Araba kiralamayı düşünenler için bazı uyarılar geldi. İşte araba kiralayacakların bilmesi gerekenler!

En ucuz otomobil fiyatları peş peşe açıklandı! 2023 model araba fiyatları ne kadar? Araba alacaklar şimdi bakın!

2023 model yılına ait araçların listelere girmesiyle beraber fiyatlarda da değişiklikler yaşandı. Peki 2023 model araba fiyatları ne kadar? 

İkinci el araba almak isteyenlere kötü haber! Peş peşe açıklandı! Fiyatlar yüzde 4 arttı!

İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında fiyatlar bir önceki aya kıyasla yüzde 4 artış kaydetti. İkinci el araba almak isteyenler hemen baksın! Veriler peş peşe açılandı. İşte detaylar.

Araba almak isteyenlere haber Dacia'dan geldi! İşte en uygun fiyatlı Dacia modeli!

Dacia'nın en uygun fiyatlı otomobili piyasaya çıkıyor ve bu araç, araba almak isteyenlerin beğenisini kazanacak. Araçta bulunan donanım özellikleri göz dolduruyor.

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatlarında değişiklik! İşte yeni tarih için detaylar!

Bayram öncesi ikinci el araba fiyatları da değişiklik göstermeye başladı. Araba alacakların dikkatine, sizler için yeni bir tarih açıklandı. Peki bu açıklanan tarihte son durum belli olacak mı?

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Araba almak için bekleyenleri, “Çok net söylüyorum” diye uyardı!

Parasını denkleştirip, ikinci bir el araba almak isteyen ancak fiyatların biraz daha aşağı düşmesini bekleyenlere çok önemli bir uyarı geldi. Konunun uzmanı, bu şekilde düşünenlere seslenerek, “Çok net söylüyoruz!” ifadesiyle bakın neler söyledi?..

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Eğer araba alacaksanız Dikkat! ‘1001 KM ‘ tuzağına sakın düşmeyin!

Araba satışlarında yaşanan büyük bir oyun gün yüzüne çıktı. Özellikle 2023 yılına girilmesiyle birlikte talep nedeniyle bayilerde sıfır otomobil bulmak mümkün olmazken, ikinci elde ilanlar arttı. Peki bunun nedeni ne, kimler vatandaşa nasıl bir tuzak kuruyor?

Yeni araba alacaklar dikkat! Bu haberi okumadan sakın karar vermeyin!

Bir araba sahibi olmak isteyen vatandaşın çilesi bitmek bilmiyor. Araba fiyatlarıyla ilgili gelen son dakika açıklaması yine moralleri bozdu. Bu kez, sıfır araba bulamayarak ikinci ele yönelen vatandaşa buradan da kötü haber geldi.

 Yeni araba alacaklar dikkat!  Honda Civic 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar?

 2023'e yeni bir araba ile girmek isterseniz, sizi Honda Civic tarafına alalım. Uygun kredi avantajlarını sunan marka siz müşterilerini bekliyor.  Peki 2023 Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte detaylar.

SETUR araba Haberi

SETUR araba

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan SETUR,  7 Ağustos –      31 Ekim 2014 tarihleri arasında Setur veya Bookinturkey’nin internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan tatilcilere Ford Fiesta araba kazanma şansı sunuyor. 


Seyahatseverler, www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com adreslerindeki tüm ürünler için tek seferde 500 TL ve katları tutarında rezervasyon gerçekleştirdiklerinde Ford Fiesta çekilişine katılma hakkı kazanacak. Her 500 TL için bir katılım hakkı elde edecek kullanıcılar Ford Fiesta sahibi olma şansını arttırabilecek. Çekiliş 20 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olup,  kazanan talihliler 25 Kasım 2014 tarihli Milliyet gazetesinde...