29 / 04 / 2024

Setur seminer

Setur seminer

Setur, Turizmde Erişilebilirlik Semineri'ni gerçekleştirdi. Setur, Engelsiz Erişim Derneği tarafından Yedinci Kemal Özceyhan Semineri kapsamında düzenlenen “Turizmde Erişilebilirlik Semineri”nde Engelsiz Erişim Derneği üyelerinin taleplerini dinledi.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi yapıldı. Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirilen İhaleye 3 firma teklif verdi.

Gaziantep HKÜ'de günümüz mimari sorunlarını ele alan seminer düzenlendi!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) tarafından “Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması ve Mimarlık” konularını içeren bir seminer düzenlendi.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Setur seminer Haberi

Setur seminer

Engelsiz Erişim Derneği ile birlikte gerçekleştirilen“TurizmdeErişilebilirlikSemineri”nde turizmcilerle engelli misafirleri bir araya getiren Setur, hem taraflar arasındaki beklentilerin ortaya konmasını sağladı hem de Setur’un engelsiz.setur.com.tr sitesinin nasıl daha kullanışlı olabileceği yönündeki geri bildirimleri aldı.


“Turizmde Erişilebilirlik Semineri”nde Engelsiz Erişim Derneği adına konuşanEngelsiz Erişim Derneği BaşkanıAdem VURALve Engelsiz Erişim Derneği Genel SekreteriEngin YILMAZortak sunumlarında “Bizler hayatın her alanındaneşit yararlanmak istiyor, erişilebilirlik kriterleri doğrultusunda yaşamayı arzu ediyoruz. Son dönemlerde ortaya çıkan engelliler için özel tasarlanan tatil köyleri vb. uygulamaları doğru bulmuyoruz. Mevcut turizm yatırımlarında engellilerin rahatkullanabileceği değişikliklere gidilmesini hem daha maliyetsiz hem de daha doğru buluyor ve destekliyoruz” dediler.


Engelsiz Erişim Derneğince gerçekleştirilen ortak sunumda şu talepler dikkati çekti.

Turizmle ilgili düzenlemeler yapılırken, “herkesle aynı ortamda erişilebilir tatil” ve “Bireysel Farklılıklara saygı” ilkeleri göz önünde...