30 / 07 / 2024

Setur tatilleri

Setur tatilleri

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, yurtdışı destinasyonlarında mevcut kontenjanın yüzde 90’ının satılmış olduğunu, yurtiçi destinasyonlarında ise 10 Temmuz’dan sonra fiyatların artacağını açıkladı.

Setur, demiryolu seyehatine bir heyecan getiriyor!

Unutulmaya yüz tutmuş tren seyahatlerini yeniden canlandıran Setur, Afrika’nın vahşi yaşamında penguenlerin danslarına tanıklık etmeye, babunlarla, timsahlarla tanışmaya ve foklarla fotoğraf çekmeye davet ediyor. Üstelik lüks bir trenle…

Arçelik'ten konutlar için yeşil enerji atılımı projesi!

Arçelik Enerji Çözümleri Evi, 30 Haziran'a kadar Setur Kalamış Marina'da tüketiciler ile buluşacağı kaydedildi. Dış cephesinden içindeki mobilya ve dekoratif ürünlere kadar toplamda 1,8 ton geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Arçelik Enerji Çözümleri Evi geliyor.

Milyonlarca çalışana 2024 müjdesi! Resmi tatiller belli oldu: 7 gün izinle 40 gün tatil imkanı! 

2023 yılının sonuna az bir zaman kala yeni yıl öncesi en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de yanıt buldu. 2024'ün resmi tatilleri kaç gün? İşte ayrıntılar...

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Kamp tatiline çıkmak isteyenler dikkat! Decathlon'da kamp ürünleri satışta! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Doğa sporlarına olan ilginin katlanarak artması ve uygun fiyatlı tatil fırsatı sağlayan kamp tatilleri de en gözde yaz etkinliklerinden biri oldu. Peki, Decathlon'da kamp ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 kamp ürünleri fiyat listesi...

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Bitcoin'e noel dopingi!

Bitcoin, son 24 saatte yüzde 6 yükselerek 51 bin 500 doları geçti. Uzman isimler kripto paraların tatilleri sevdiğini ve yükselişe geçtiğini belirtiyor...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Yazlık evlerini kiraya verecekler dikkat! Kiralar nasıl alınmalı?

Koronavirüs salgını sebebiyle herkes evlerine kapandı. Yazın da gelmesiyle birlikte vatandaşların tatil yapıp koronavirüs salgını olumsuzluklarını aşma isteği ön plana çıkıyor. Salgın sebebiyle de otel tatilleri yerine kiralık villalara talep arttı. Peki villasını kiraya verenler neye dikkat etmeli?

Kanal İstanbul itirazları için dikkat çeken gelişme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, 27 Aralık tarihi için için işlem kabul edilmeyeceğini açıklarken, hafta sonu ve yeni yıl resmi tatilleri sebebiyle itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yaz tatili için indirimli paketler hazırlandı!

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Setur tatilleri Haberi

Setur tatilleri

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, Ramazan Bayramı tatil seçeneklerini değerlendirdi.

Sektörün öncü adresi Setur, Ramazan Bayramını keyifli geçirmek isteyen misafirlerine birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Tatilcilerin yurtiçi ve yurtdışı tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yurtdışı destinasyonlarında mevcut kontenjanın %90’ının satılmış olduğunu, yurtiçi destinasyonlarında ise 10 Temmuz’dan sonra fiyatların artacağınıaçıkladı. 

Yurtdışı Tur Seçeneklerinde İlk Tercihler Kültür Turlarından Yana Oldu

Setur,Ramazan Bayramı tatili kapsamında özel avantajları ve erken rezervasyon uygulaması ile kişi başı yakın destinasyonlara 50€,  uzak noktalara ise 75€ indirim avantajıyla eşsiz tatil seçenekleri sundu. Dünyanın dört bir yanına organize edilen, Rusya Beyaz Geceler, Avrupa ve Orta Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Uzakdoğu ve Afrika safari turları gibi kültür turlarının tatilciler tarafından en fazla ilgiyi...