06 / 05 / 2024

Setur ve Red Travel ferrari

Setur ve Red Travel ferrari

Setur Ferrari Turları, seyahat severlere Ferrari’nin en son modellerini kullanarak İtalya’yı gezme ve muhteşem İtalyan mutfağını tatma fırsatı sunuyor. Firma, Red Travel ile işbirliği yaptı..

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Tümüyle kırmızı Vespa Primavera 50 RED 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tümüyle kırmızı Vespa Primavera 50 RED 14 Ekim 2022 fiyatları yeni bir Vespa almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa Primavera 50 RED ne kadar? İşte Vespa Primavera 50 RED 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mini devrim Vespa Primavera 150 Red 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Mini devrim" olarak lanse edilen Vespa Primavera 150 Red fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mini devrim Vespa Primavera 150 Red fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 150 Red 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Red Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ali Köseliören tarafından kuruldu.

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Baheşti tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Beheşti tarafından kuruldu.

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kâğıthane'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Masume Saeıdı tarafıdan kuruldu.

Red Star İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Star İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fathı Alı Kraıbı tarafından kuruldu.

Setur ve Red Travel ferrari Haberi

Setur ve Red Travel ferrari

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan Setur, Ferrari’nin dünya çapında tek yetkili acentesi olan Red Travel işbirliği ile misafirlerine heyecan dolu bir seyahat deneyimi sunuyor. “GranTurismo” deneyimi ile sınırsız lüksü bir arada sağlayacak olan Setur, kendin-sür turlarına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. 


Kişisel olarak hazırlanan Ferrari Turları ile misafirler İtalyan yaşam tarzını tam anlamıyla tecrübe edebilecekler. Ferrari’nin en son modellerini şahsen sürme fırsatı bulacak olan alternatif tur meraklıları, yaklaşık bin kilometrelik efsanevi Mille Miglia yarışı güzergahında, Toskana'nın dik ve kavisli yollarında hızlanarak, sürüş yeteneklerini adrenalin dolu bir testten geçirecek ve kendilerini gerçek Ferrari ekibinden biri gibi hissedecekler. Seyahatseverler,  Red Travel personeli tarafından tüm kontrolleri yapılmış olan Ferrariler ile büyüleyici manzaralar arasında geçecek benzersiz bir sürüş heyecanı yaşayacaklar.  


Floransa,...