30 / 04 / 2024

seturdan tatil paketleri

seturdan tatil paketleri

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Emekliler için kamu tesislerinde kontenjan ayrılacak!

Tatile hasret kalan emekliler için kollar sıvandı. Kamu tesislerinde emeklilere kontenjan ayrılması gündemde... Ayrıca turizmcilerden de özel tatil paketleri bekleniyor.

Bayram öncesi tatil krizi!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan, fırsat tatili sitelerinden ‘Tatilmanya’ krizinin bir benzerinin daha yaşandığı iddia ediliyor. Çok sayıda kişi, site aracılığı ile aldıkları tatil paketleri nedeni ile dolandırıldıkları iddiasında.

Emekliye ucuz tatil formülü!

Tatile hasret kalan emeklilerden turizmcilere çağrı geldi: Sezon başı ve sonları için bütçemizi sarsmayacak tatil paketleri hazırlayın. Hem 12 ayı dolu geçirin, hem de yüzümüzü güldürün.

Ramazan indirimleri otelleri dolduramadı!

Ramazan ayının turizmciler açısından bu yıl tatil sezonunun "zirvesine" denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörlerinin hazırladığı alternatif tatil paketleri beklenen ilgiyi görmedi.

Ramazan ayında otel doluluk oranları yüzde 60'a ulaştı!

Ramazan ayının turizmciler açısından bu yıl tatil sezonunun "zirvesine" denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörlerinin hazırladığı alternatif tatil paketleri beklenen ilgiyi görmedi.

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü'nde fiyatlar 4 bin 990 TL'den başlıyor!

Sivas’ın önde gelen firmalarından Siv Yapı’nın hayata geçirdiği Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü, 31 Mayıs’ta düzenlenen Kutsi Konseri ve İclal Aydın şiir dinletisi ile tanıtıldı.

Kızılağaç tatil beldesindeki 13 otel ve mavi bayrak verildi!

Avrupa ülkelerinde en çok Mavi Bayrak ile Türkiye üçüncü sırada yer alıyor. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç tatil beldesinde bulunan 13 otel ve tatil köyüne de mavi bayrak verildi.

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler arasında Alanya da var!

Rus turizm portalı travel.ru, denize yakın tek gecelik konforlu konaklama, bir kafetaryada öğle yemeği ve toplu taşımanın içinde olduğu bir harcama planıyla ucuz tatil mekânlarını sıraladı...

Kempinski Hotel The Dome huzur dolu bir tatil vaat ediyor!

Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te konumlanan Kempinski Hotel The Dome, tatili sağlıkla birleştirerek vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirip iç dengenizi yeniden kazanmanız için harika bir fırsat sunuyor.

Ahmet Zahteroğulları: Narven Tatil Kasabası Bolu'nun vizyonunu geliştirecek!

Karadeniz'in ise şimdiye kadar yapılmış en büyük turizm yatırımı hakkında katılımcılara bilgi verildi. Adını bölgede bulunan bir meşe türünden alan Narven Tatil Kasabası bünyesinde otel, sağlık tesisi ve çok sayıda villa tipi devre tatil tesisi bulunuyor.

Uzungöl yeni tatil sezonuna hazırlanıyor!

Zengin bitki örtüsünün yanı sıra kendine özgü manzarası ile yerli ve de yabancı turistlerin adeta gözdesi olan Trabzon Uzungöl, yeni tatil sezonunda misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Türkiye'de 300 bin zengin Katarlı'ya tatil yaptırılacak!

Kişi başı gelirde dünya liderliğini elinde bulunduran Katarlıları Türkiye'ye çekmek için çalışmalar başladı. Bölgenin en büyük Türk festivali Doha'da düzenlenirken hedef 300 bin zengin Katarlı'ya Türkiye'de tatil yaptırmak...

seturdan tatil paketleri Haberi

seturdan tatil paketleri



Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.


Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, erken rezervasyon kampanyasının başladığını belirterek, kampanya kapsamında farklı fiyat aralıklarında çok sayıda otelde yüzde 45’e varan indirim uyguladıklarını dile getirdi. 


“Misafirlerimiz, yalnızca otelleri uygun fiyata almakla kalmayıp, bu  yıla özel olarak havalimanı transferlerinde de erken rezervasyon indirimi fırsatından yararlanacak” diyen Temeller, şöyle devam etti: 


“Erken rezervasyonda en çok tereddüt edilen ve en çok  sorulan sorulardan biri olan iade ve iptaller konusunda misafirlerimizi mağdur etmiyoruz. 72 saate kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 iade yapıyoruz. Fiyatın değişmesi durumunda ise değişen fiyata göre işlemi yeniliyoruz. Erken rezervasyon kampanyasının uygun fiyat, istenen tarih, daha iyi bir oda ve önceden ödeme kolaylığı gibi avantajlarının olduğu...