29 / 04 / 2024

Sevcan Zabit remax

Sevcan Zabit remax

Ünlü Manken Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi. 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak görev yapan Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Demiral ve Yekta İba ortaklığında kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

İş arayanlara müjdeli haber geldi! YSK’ye zabıt katibi alınacak! Aman tarihleri kaçırmayın

Yüksek Seçim Kurulu bünyesi dahilinde istihdam edilmek üzere 53 zabit katibi ve personel alımı yapacağını bildirdi. YSK personel alımı için başvuru şartları duyuruldu. Farklı şehirlere gerçekleşecek olan personel alımları için başvuru tarihleri ise açıklandı. İşte detaylar…

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Ev almak isteyenler dikkat! Konutta krediler kesildi, fiyatlar düşecek mi?

Bankaların konut kredisi vermemesi konut alımını düşürdü. Konuya ilişkin konuşan Remax Borsa brokeri Halil Egemen, "Bankaların konut kredisi vermemesi, satışları düşürdü. Bundan böyle fiyatı doğru olan gayrimenkullerin satışı gerçekleşecek" dedi.

Vivin İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vivin İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Sevcan Bora ve Yaşar Büyük ortaklığında kuruldu.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Sevcan Orhan'dan konserlerde kripto ile ödemeye yeşil ışık!

Şarkıcı Sevcan Orhan konser ücretlerini kripto para ile ödemelerine sıcak baktığını dile getirdi.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Pandemiye rağmen konut sektörü kazandırdı!

Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, pandemiye rağmen gayrimenkul sektöründe yatırımların devam ettiğini bu nedenle konut sektörünün kazandırmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Sevcan Zabit remax Haberi

Sevcan Zabit remax

Ünlü Manken Sevcan Zabit modellikten sonra gayrimenkul sektörüne geçti. 20-21 Mayıs tarihlerinde Hilton Oteli'nde gerçekleşen 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak göz kamaştıran Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.


On parmağında on marifet olan Sevcan Zabit,Türkiye Güzeli, Best Fotomodel Kraliçesi,sunuculuk ve pilatesten sonra  aldığı eğitimlerden sonra şimdi de gayrimenkul sektöründe lüks konut satış uzmanı olarak, Remax Adresslife çatısı altında Mustafa Yıldız, Esra Eronat ve ekip arkadaşları ile birlikte çalışmaya...