06 / 07 / 2024

sevda bulak

sevda bulak

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda Bulak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Naryap Grup Gayrimenkul Geliştirme Turizm Şirketi kuruldu!

Naryap Grup Gayrimenkul Geliştirme Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Jülide Erdinç ve Sevda Bulak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

CHP’li Sevda Erdan Kılıç barınma krizine parmak bastı: Memurlar ya toplu ev tutuyor ya da baba evine dönüyor!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç yaptığı açıklamada yaşanan barına krizine değinerek,  memurların ya toplu ev tuttuklarını ya da tayin isteyerek baba evine döndüklerini söyledi.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

İş yeri kira artış oranları Meclis'te! Yüzde 30'la sınırlandırılsın teklifi verildi! 

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, iş yeri kiraları için bir kanun teklifi sundu. Bu kapsamda, iş yeri kiralarının sabitlenmesi öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çetin ve Sevda Zübeyde Çetin ortaklığında kuruldu.

Twıns Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Twıns Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Sevda Sürer tarafından kuruldu.

‘Enflasyon ile büyüme modeli’ uygulanırken enflasyonu düşürmenin bedeli ne olur? Ünlü profesör açıkladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, dün politika faizinde 100 baz puanlık indirim yapıp % 13’e düşünce dolar kurunda ani bir sıçrama yaşandı. Peki, faiz artışı yapılıp enflasyon rakamları düşürülür ise bunun bedeli ne olur? Prof. Dr. Sevda Demiralp ele aldı. İşte detaylar…

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!  

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Özbalta tarafından kuruldu.

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Avrupa Yönetim Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Yönetim Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile  Sevda Ekiz tarafından kuruldu.

Zahir İnşaat Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zahir İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  650 bin TL  sermaye bedeli ile Sevda  Demiral tarafından kuruldu.

Dls Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dls Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Dolaş tarafından kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç: Bağımsız deprem kurulları oluşturulmalı!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, deprem konusu ile ilgili bir yazıyı kaleme aldı.

sevda bulak Haberi

sevda bulak

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda Bulak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.


BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak            bunlar üzerinde veya başkalarına  ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri  yapmak ve müstakil konut , iş hanları,    fabrikalar , yollar , baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri  ve turistik tesisler , tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...