03 / 05 / 2024

Sevda Dalgıç kimdir

Sevda Dalgıç kimdir

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Cem Boyner kimdir?

Boyner mağazalar zinciri sahibi, Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanı ve kurucusu, dalgıç ve amatör sualtı fotoğrafçısı Cem Boyner kimdir? İşte Boyner mağazalar zinciri sahibini Cem Boyner...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Sevda Dalgıç kimdir Haberi

Sevda Dalgıç kimdir

Alaçatı’da bir mekan açan Dalgıç, oyunculuğu bırakma kararı aldığını söyledi. Sevda Dalgıç’ı yeni mesleğinde oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmıyor.



 



Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim, eski oyuncuyu yeni mekanında ziyaret...