02 / 05 / 2024

Sevda Tepesi Belediye

Sevda Tepesi Belediye

Başkan Topbaş, “Sevda Tepesi’nde ’Yeşil yok edilecek’ şeklindeki değerlendirmeleri ayıplıyorum. Orada 57 bin metrekarenin sadece yüzde 3’ü kadar taban oturumlu alan kullanılacak. Diğer tarafı koru ve özel mülkiyet” dedi

İBB, Suudi Kral'ın Sevda Tepesi'ne ait imar planını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tartışmalar neden olan Sevda tepesi imar planıyla ilgili açıklama yaptı

Sevda Tepesi'ne imar izni belediyede kavga çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti grubunun Esenyurt ve Kandilli'deki “Sevda Tepesi” için imar planı değişikliği önergesi vermesi CHP grubunun tepkisini çekti

'Sevda Çeşmesi' yıkıldı! Edirne ikiye bölündü!

Edirne'de 2009'da bölgenin en işlek caddesine konulan 'Sevda Çeşmesi' heykelinin belediye ekipleri tarafından yıkımının gerçekleşmesi vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu.

İzmit Kültür Tepesi Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1 Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kültür Tepesi'ndeki Valilik Konağı'nın yıkımı onaylandı.

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği şehre ayrı bir değer katacak olan Kültür Tepesi 2.Etap Projesinin ihalesi yapıldı.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin Tarih Koridoru 2.Etap Projesi içinde yer alan Kültür Tepesi’ndeki eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının yıkımına başlandı. Binanın yıkımında ilk kepçeyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vurdu.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği Kültür Tepesi 2.Etap Projesi ile ilgili olarak, Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyelerine bilgi verildi.

Konya Alaeddin Tepesi arkeolojik park olacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeni bir orduevi yapılıp teslim edildikten sonra yıkımına başlanan Alaeddin Tepesi’ndeki eski orduevi bölgesinde incelemelerde bulundu.

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.

Konya Alaaddin Tepesi'ndeki tarihi eserler restore ediliyor!

Konya’da Alaaddin Tepesi ve 2. Kılıçarslan Köşkü’nde yapılan arkeolojik çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, birçok medeniyete ev sahipliği yapan şehrin hazinelerinin gün yüzüne çıkarıldığını söyledi.

Kızılcahamam'da Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri inşa ediliyor!

Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

Kızılcahmam Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

Ankara Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

2007 yılında Sevda Tepesi'nde inşaat yapılamaz!

2007 yılında İçişleri Bakanı olan Abdülkadir Aksu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın sahibi olduğu ve inşaat izni istediği Sevda Tepesi'ne geçici de olsa kesinlikle hiçbir inşaat izninin verilemeyeceğini bildirmiş.

Kültür Tepesi Projesi’nin 2. etap hazırlıkları tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın önem verdiği Kültür Tepesi Projesi’nin 2. etabıyla ilgili hazırlıkların sonuna gelindiği öğrenildi. Proje tamamlandıktan sonra alanda birçok sanat dalı ile ilgili faaliyet yürütülecek.

Sevda Tepesi Belediye Haberi

Sevda Tepesi Belediye

100 yeni otobüsün hizmete alınması törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Topbaş’ın İstanbullulara mesajları...


FSM VE HALİÇ’TE BAKIM: Karayolları’nın yaptığı bir çalışma var. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde asfalt yenileme ve bakım çalışmaları var, Haliç Köprüsü’nde. Bunlar zorunlu çalışmalar, yapılması gereken periyodik bakımlar. Yaza gelmesi sebebiyle, yazın biraz daha rahat olur düşüncesiyle yaza getirildi ve 3 aylık dönemde bunun başarıyla sürdürülmesi gerekiyor. Özellikle İstanbulluların yardımı, desteği olmadan bunun başarılması mümkün değil.


METROBÜSTE AKSAMA YOK:  Köprülerdeki bakım sırasında metrobüs hattında herhangi bir aksama yaşanmayacak. Metrobüsle ilgili düzenleme çalışması yaptık. Metrobüs hattını sürekli açık tutacağız. Ama diğer taraftan özellikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde, diğer asklarda ortaya çıkan sıkıntılarda vatandaşlar biraz daha dikkatli olarak bize...