06 / 05 / 2024

sevda tepesi ne olacak

sevda tepesi ne olacak

Milliyet Gazete Yazarı Güngör Uras, Suudi Kral'ın 10 milyar getirdi açıklamaları ile ilgili Bakan Erdoğan Bayraktar ile konuştu. İşte o yazı!

‘Enflasyon ile büyüme modeli’ uygulanırken enflasyonu düşürmenin bedeli ne olur? Ünlü profesör açıkladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, dün politika faizinde 100 baz puanlık indirim yapıp % 13’e düşünce dolar kurunda ani bir sıçrama yaşandı. Peki, faiz artışı yapılıp enflasyon rakamları düşürülür ise bunun bedeli ne olur? Prof. Dr. Sevda Demiralp ele aldı. İşte detaylar…

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı nasıl olacak?

Eyüp-Pierre Loti -Miniatürk Teleferik Projesi, Haliç vapur iskelesi yanındaki Eyüp istasyonundan başlayarak, önemli bir turistik merkez olan Pierre Loti Tepesi'ne ulaşacak. İşte projenin detayları...

Çamlıca Tepesi'ne turistik tesis mi yapılacak?

Sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca'da inşaatı devam eden cami inşaatı çevresinde 56 dönümlük alanın turistik tesis alanı olarak tahsis edildiği iddia edildi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin açıklama yaptı.

Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'nin plan değişiklikleri askıda!

İstanbul Üsküdar'daki Büyük Çamlıca Tepesi'ne yapılacak tünel için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da devreye girdi. Bakanlığın hazırladığı imar planı değişiklikleri 15 Şubat'ta askıya çıktı. Plan değişikliklerine 15 Mart'a kadar itiraz edilebilecek.

Hiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sevda Güneş tarafından 200 bin TL sermaye ile 27 Ekim 'de İstanbul, Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi 'nde kuruldu.

Konya Alaaddin Tepesi'ndeki tarihi eserler restore ediliyor!

Konya’da Alaaddin Tepesi ve 2. Kılıçarslan Köşkü’nde yapılan arkeolojik çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, birçok medeniyete ev sahipliği yapan şehrin hazinelerinin gün yüzüne çıkarıldığını söyledi.

Çamlıca Tepesi ulaşım yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıdan iniyor...

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ( 15 Kasım 2014 tasdik tarihli plan itirazına) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

2007 yılında Sevda Tepesi'nde inşaat yapılamaz!

2007 yılında İçişleri Bakanı olan Abdülkadir Aksu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın sahibi olduğu ve inşaat izni istediği Sevda Tepesi'ne geçici de olsa kesinlikle hiçbir inşaat izninin verilemeyeceğini bildirmiş.

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Aydos Tepesi’ne komşu Aydos Country Projesi’nde özel peyzaj mimarisi orman ekosistemi oluşturuluyor. Orman ağaçlarına kucak açan dokusu, dört mevsim açan mis kokulu çiçekleri ve iç bahçelerde yer alacak su ekosistemi ile doğayı evlere taşınacak.

2005 yılında prensten satılık Sevda Tepesi!

2005 yılında Kral Abdullah Bin Abdülaziz, 1984 yılında 27 milyon dolara satın aldığı Anadoluhisarı'ndaki Sevda Tepesi'ni satışa çıkarmış. Gazetelere verilen ilanla satılacak koruya emlak eksperleri 20 milyon dolar değer biçmiş.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne izin çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Çamlıca Camisi'ne ulaşımı sağlamak amacıyla yapılacak tünel ve bağlantı yollarıyla ilgili plan değişikliği kabul edildi. Ret oyu veren CHP mahkemeye gidecek.

sevda tepesi ne olacak Haberi

sevda tepesi ne olacak



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “Suudi Kralı’ndan 10 milyar dolar geldi demedim. Suudi Arabistan ve çevresindeki dost ülkelerden 10 milyar dolar, hatta daha fazlası gelebilir dedim” diyor.



 Başbakan ile birlikte  gittikleri Güney Amerika gezisinden dönerlerken uçakta Erdoğan Bayraktar’ın, Suudi Kralı’nın İstanbul’da Sevda Tepesi’ndeki arazisine imar izni verilmesi ile ilgili sohbette, “Kral ailesi Türkiye’ye yardımcı oluyor. 10 milyar dolar tutarında bir yardımı oldu. Dünya piyasaları krizde ve nakit darlığı var. Şimdi Suudi devleti yeni bir yardım yapabilecek" dediğini duyunca araştırmaya başladık.


Dün bu köşede yayımlanan yazımı yazarken de araya notumu koydum:


“Çevre ve Şehircilik Bakanı ciddi bir politikacı. Paradan hesaptan anlar. Boş yere konuşmaz” diye yazdım.



Yazının sonunda da, “Bakan Bayraktar neyin ne olduğunu bize anlatır ise biz de rahatlarız” dedim.

Bakan Bayraktar ile...