30 / 06 / 2024

Sevgi Umur

Sevgi Umur

Genonymous Genetik Tanı Bilimleri Anonim Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Küçükbakkalköy 'de, Sevgi Umur Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Mehmet Umur kimdir?

Mehmet Umur, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur kimdir?

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Umur Güven'in cenaze töreni 10 Mayıs’ta!

Geçtiğimiz gün Viyana'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Umur Güven’in cenaze töreninin detayları belli oldu...

Umur Güven vefat etti!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da hayatını kaybetti...

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umur Yönetim Gıda İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cam Umur tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sevgi Umur Haberi

Sevgi Umur

Genonymous Genetik Tanı Bilimleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Sevgi Umur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Genonymous Genetik Tanı Bilimleri Anonim Şirketi iş konusu;a) Genetik tanı sistemleri cihaz, makine ve sarf malzemeleri, tıbbi alet, makine ve cihazları, laboratuar, eczane ve hastane, alet, makine cihaz ve malzemeleri alım, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, mümessillikler, bayilikler ve acentelikler almak ve vermek. b) Konusu ile ilgili olarak kamu ve özel sektör ihalelerine girmek, taahhütte bulunmak ve sözleşmeler yapmak. c) Konusu ile ilgili olarak taşıt, araçları, ambulans, hastane, laboratuar ve sağlık sektörü ile ilgili makine, cihaz ve ekipmanları satın almak, satmak, operasyonel kiralama da dahil olmak üzere kiralama yapmak, yaptırmak, ithalat, ihracat ve üretimini yapmak ve yaptırmak, d) Hastane, sağlık...