04 / 05 / 2024

sevgili yapı sevgili residence

sevgili yapı sevgili residence

Bostancı Avşaroğlu Sevgili Residence'ta fiyatlar 575 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor, projenin anahtar teslimleri 2013 yılı sonunda gerçekleşecek

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anıl Sevgili tarafından kuruldu.

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Kilis'te okul inşaatları devam ediyor!

Yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanan ve yapım aşaması devam eden okul inşaat alanlarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, okul inşaatı ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antep'te 25 km'lik metro yapımına başlandı!

Sevgili Anteplilere önemli bir müjde vermek istiyorum" diyen Bakan Şimşek, "Büyükşehir Belediye Başkanımıza Maliye Bakanı olarak da her türlü desteği vereceğim.25 kilometrelik metro yapımına başlayacağız.

Sevgili Yapı Bostancı'da 1 milyon 500 bin TL'ye 4+1!

Sevgili Yapı'nın Bostancı'daki yeni projesinde fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede teslimler 1 sene sonra yapılacak.

Fikirtepe'de Selimoğlu Grup, Sevgili Yapı ve Bakanlık düellosu!

Fikirtepe’de aynı adada sözleşmesi olan firmalar için ‘ya anlaşın ya çekilin’ uyarısından bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, uzlaşma sağlanamazsa daha az imzası olan firmanın yerini kamulaştıracak.

Selimoğlu ve Sevgili İnşaat'a Fikirtepe'de anlaşma uyarısı!

Fikirtepe'de aynı adada farklı oranlarda anlaşma yapan Selimoğlu Group ve Sevgili İnşaat firmaları il müdürlüğüne davet edildi. Eğer firmalar ortak yapım ya da birbiriyle devir yapmazsa, kamulaştırma yapılacağı konusunda uyarıldı...

Hızır Selimoğlu'ndan ihtarnamelere cevap!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'de Sevgili Yapı ile birlikte bulunduğu ada sakinlerinin ihtarnamelerine cevap verdi. Selimoğlu yazılı açıklamasında, "Selimoğlu Group olarak Fikirtepe'de çözümsüzlük tarafı olmayacağız" dedi.

Fikirtepeli'den Selimoğlu Grup ve Sevgili Yapı'ya ihtarname!

Fikirtepe kentsel dönüşüm alanında 33. Ada üzerinde tüm hak sahipleriyle anlaşan Selimoğlu Grup ve Sevgili Yapı'ya hak sahiplerinden kentsel dönüşememe ihtarnamesi çekildi. Firmalar, 30 aydır faaliyetsizlikle hak sahiplerini zarara uğratmakla suçlanıyor.

Sevgili Yapı, Bağdat Caddesi'nde 8 projeye birden başlıyor!

Sevgili Yapı, İstanbul'un Anadolu yakasının en değerli caddesi olan Bağdat Caddesi üzerinde tam 8 projeye birden start veriyor. Sevgili Yapı, son hamlesiyle Bağdat Caddesi'nde 250 konut ve 12 ticari ünite üretmiş olacak. İşte detaylar...

Avşaroğlu Sevgili Residence Bostancı iletişim!

Avşaroğlu Sevgili Residence Bostancı iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor... Proje kapsamında yer alan konutların 2014 senesi içinde Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor

Cemal Sevgili kimdir?

Sevgili Yapı’nın yönetim kurulu üyesi Cemal Sevgili kimdir? Sevgili Yapı'da üretim ve şantiyeden sorumlu Cemal Sevgili, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Cemal Sevgili'nin biyografisi...

Sevgili Yapı Avşaroğlu Sevgili Residence teslim tarihi!

Sevgili Yapı Avşaroğlu Sevgili Residence teslim tarihi kısmı 2014 senesi olarak belirlendi. Bostancı'da yer alan Sevgili Yapı Avşaroğlu Sevgili Residence'ta konutlar Şubat 2014'te sahiplerine teslim edilecek...

sevgili yapı sevgili residence Haberi

sevgili yapı sevgili residence

Bostancı Çiftehavuzlar'da Sevgili Yapı tarafından 2 bin 571 metrekare alanda hayata geçirilen Avşaroğlu Sevgili Residence 2 blok halinde yükseliyor. 


Çiftehavuzlar Sevgili Residence'ta konut bloğu 18 katlı, ticari blok ise iki katlı olarak tasarlandı. 36 konutun yer aldığı Sevgili Residence'ta 4 tane de dükkan yer alıyor.


Bostancı Sevgili Residence projesinde; sauna, buhar banyosu, sauna, sinema salonu, açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, fitness salonu, açık ve kapalı otopark yer alıyor.


Sevgili Evleri'nde fiyatlar 575 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Sevgili Konutları'nın anahtar teslimleri 2013 sonunda gerçekleşecek.


444 24 39

www.sevgiliyapi.com


Ceren...