06 / 05 / 2024

sevgililer günü hediyeler

sevgililer günü hediyeler

14 Şubat yaklaşırken sevgilinize, eşinize ne alacağım diye düşündüğünüz şu zamanlarda sizi düşünen inşaat firmaları konut projelerinde çok özel kampanyalara imza attı. Kampanyalarda sadece İstanbul projeleri değil Ankara projeleri de yer alıyor...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

A101'de 14 Şubat "Sevgililer Gününe" özel indirim fırsatları!

A101 14 Şubat 2024 aktüel ürünlerini yayımladığını kataloğu duyurdu. Buna göre, 14 Şubat'ta seçili elektronik ürünleri, gıda ve oyuncaklarda indirimler mevcut. 

Babalar Günü için Saat&Saat'ten Her Zevke Uygun Özel Hediyeler

Saat&Saat, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalarla buluşan saat tutkunlarına, Babalar Günü için en farklı ve seçkin hediyeleri sunuyor. Her yaş ve stile hitap eden babalar için farklı markalar tarafından özel olarak tasarlanan saatler sizleri bekliyor.

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detayla

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Babalar Günü'nün gelmesine çok az kaldı ve siz hala babanız için bir hediye seçemediniz mi? Hiç telaşlanmayın! Çünkü sizler için Babalar Günü'ne özel oldukça uygun hediye seçenekleri hazırladık. Hemen göz atın!

DS Damat'tan Babalar Günü'ne özel yüzde 30 indirim; Bu hediyeler babalara değer

DS Damat, Babalar Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. İşte "Bu hediyeler babalara değer" sloganıyla satışa çıkan ürünler ve indirimli fiyatları...

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Carrefoursa'dan Babalar Günü'ne özel indirimler start aldı! Samsung Galaxy Watch4 gümüş saat 3 bin 399 TL'ye düştü!

Babalar Günü için geri sayım başladı. Bu kapsamda zincir marketlerde kampanyalarına başladı. İşte Babalar Günün'de alınacak hediyeler...

Watsons'ta Babalar Günü'ne özel ürünler satışta!

Watsons, Kruidvat ve Dicora markalarının zengin ürün yelpazesiyle babalar günü için harika hediyeler sunuyor. Peki, Watsons'ta Babalar Günü'ne özel satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Karaca'dan Anneler Günü Alışveriş Festivali! Yüzde 45'e varan indirim

Anneler Günü, tüm dünyada anneleri kutladığımız ve sevgimizi gösterdiğimiz bir özel gün. Bu özel günü kutlamak için birçok farklı yoldan biri, annelerimize özel hediyeler vermek. Karaca, Anneler Günü için özel indirimler sunarak, annelerimize özel ve anlamlı hediyeler almak için fırsat sunuyor.

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

sevgililer günü hediyeler Haberi

sevgililer günü hediyeler

1-) Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat/Bulvar İstanbul/Başakşehir



Bulvar İstanbul projesi, Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzası ile Başakşehir'de inşa ediliyor. 2 etap halinde yükselen proje; 110 bin metrekare arazi üzerinde 285 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Toplam 1555 konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde teslimler 2016 yılında yapılacak. Projede yer alan daireler için Sevgililer Günü'ne özel taksitler 1 yıl öteleniyor. 


Kule kısmının da Cumartesi günü satışa çıkacağı projenin sosyal alanlarında yüzme havuzu, yürüyüş yolları, gölet, dinlenme alanları ve fitness center yer alıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul projesi; Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, ikinci köprü 20 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre, TEM Otoyolu’na yakın konumda ve metro istasyonuna 1 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Telefon: 444 66 10 

Web adresi: