05 / 05 / 2024

Sevil Rojbin Çetin kimdir

Sevil Rojbin Çetin kimdir

Van'ın Edremit Belediyesi, çalışma sezonunun başlamasıyla beraber startını verdiği hizmetleri aralıksız sürdürüyor. Edremit Belediyesi, ilçeye bağlı birçok mahallede yeni yolları açmaya devam ederken; yeni meyve fidanları da dikmeye başladı.

Gram altında inanılmaz iddia! Artuğ Çetin öyle bir tahminde bulundu ki duyan kuyumcuya ışınlanacak!

Şu anda gram altın fiyatı yaklaşık 1260 TL civarında seyrediyor ve altın piyasasında önümüzdeki aylarda yeni bir rekor beklentisi var. Son dönemde adından sıkça söz ettiren piyasa uzmanlarından Artuğ Çetin, gram altın hakkında ilginç bir tahminde bulundu.

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Kırmızı ete şok zam! En ucuz etin kilosu kaç para oldu?

Sürekli artın fiyatlar nedeniyle vatandaşın artık yavaş yavaş sadece adını duyduğu kırmızı ete yılbaşından bu yana bir haftada üç kez gelen zamlarla en ucuz etin kilosu 200 liranın üstüne çıktı.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

İhsan Çetin Petrol Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çetin Petrol Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Üsküdar'da İhsan Çetin tarafından kuruldu.

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi!

Dolarda yaşanan artış ile beraber gram altın fiyatları güçlü duruşunu sürdürüyor. Bunun üzerine Dr. Artuğ Çetin, altın fiyatlarının fırlayacağı tarihi verdi! İşte Dr. Artuğ Çetin tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Ekonomist Çetin Ünsalan'dan asgari ücret zammı için çok sert sözler!

Ekonomist Çetin Ünsalan, asgari ücrete yapılması beklenen zam öncesi ekonominin durumuna dikkat çekti ve AK Parti hükümetini sert sözlerle eleştirdi.

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mılad Imanzadehaghbelagh ve Shadı Shabantaj ortaklığında kuruldu.

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Et fiyatlarının yükselip yükselmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas etin üreticiden alım fiyatlarını açıkladı. İşte detaylar!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Çetin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erol tarafından kuruldu.

Sevil Rojbin Çetin kimdir Haberi

Sevil Rojbin Çetin kimdir

Edremit Belediyesi, ilçeye bağlı birçok mahallede yeni yolları açmaya devam ederken; yeni meyve fidanları da dikmeye başladı. Eski Camii Mahallesi'nde yürütülen yol yapım çalışmalarını Edremit Belediye eş başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan yerinde inceledi.

Yürütülen yol açma ve genişletme çalışmalarında ağaçlara zarar verilmemesi konusunda azami hassasiyet gösteren Edremit Belediyesi yol yapım ekipleri, söz konusu ağaçlık alanların durumunu gözeterek yol genişliğini bazı yerlerde 8, bazı yerlerde ise 10 metreye varan genişliğe kavuşturarak mahallelinin ulaşım sorunun ortadan kaldırdı. TOKİ üst yoldan başlamak üzere Sahil Caddesi ana yoluna kadarki alanda yapılan çalışmalarda ilk etapta yola toz yapma riski olmayan ve yağmurlu zamanlarda da çamur haline dönüşmeme özelliğine sahip olan kalker kumu serimi yapıldı.


Edremit Belediyesi eş başkanları, yol güzergahında bazı alanlara yeni...