30 / 04 / 2024

Sevilla Kekliktepe Villaları projesi

Sevilla Kekliktepe Villaları projesi

Sevkon Gayrimenkul imzası taşıyan Sevilla Kekliktepe Villaları'nda evlerin bu yılın sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede daire fiyatları 975 bin Euro'dan başlıyor.

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

Mesa imzasıyla Urla’da zeytin ağaçları arasında huzurlu bir hayat vadeden ve Sign of The City Awards’da “En İyi Bağımsız Konut” ödülünü alan MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı. Söz konusu projede  4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı!

İzmir Urla’da 81 bin 500 metrekare alana kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı. Sevkon Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, çevreci yapısı ve lüks konutlarıyla öne çıkıyor. Yatay rezidans mantığıyla kurgulanan projede 32 villa bulunuyor.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Sevilla Kekliktepe Villaları daire fiyatları

Sevkon Gayrimenkul imzası taşıyan Sevilla Kekliktepe Villaları'nda evlerin bu yılın sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede daire fiyatları 975 bin Euro'dan başlıyor.

Urla Sevilla Kekliktepe Konutları fiyat!

Konuma göre Çeşme’ ye 42 kilometre uzaklıkta bulunan proje 32 adet villadan oluşuyor. Urla Sevilla Kekliktepe Konutları fiyat listesine göre 990 bin Euro' dan başlıyor.

İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda fiyatlar 990 bin Euro'dan başlıyor!

Sevkon Gayrimenkul imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Urla İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 32 adet bağımsız birimden oluşuyor. İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda fiyatlar 990 bin Euro'dan başlıyor.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları görücüye çıktı!

Sevkon Gayrimenkul, İzmir Urla'da hayata geçirdiği muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe projesi ile lüks ve doğal yaşam anlayışına yeni bir boyut getiriyor. Sevilla Kekliktepe Villaları, 11 farklı tipte ve toplam 32 villadan oluşuyor.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları'nın lansmanı 16 Şubat'ta!

Seçkin ve butik konut projelerinin mimarı Sevkon Gayrimenkul, Ege’nin yükselen değeri Urla'da sürdürülebilir lüks ve doğal yaşam anlayışına bambaşka bir boyut getiren yeni projesi Sevilla Kekliktepe Villaları’nı hayata geçiriyor.

Sevilla Kekliktepe'de teslimler 2016'da!

Sevkon Gayrimenkul İzmir Urla'da yapılacak olan Sevilla Kekliktepe projesi için çalışmalar başladı. 81 bin 500 metrekare alana inşa edilecek projede toplamda 32 villa yer alacak.

Sevilla Kekliktepe Villaları Urla'da yükseliyor!

Dsgnart Mimarlık ve A. Han Peyzaj Mimarlık ofisi tarafından özenle yapımına başlanan 81 bin 500 metrekare alana kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları İzmir'in yükselen değeri Urla'da hayata geçiriliyor...

Sevilla By Kumova 'da 850 bin liraya 5+1 villa! Yeni Proje!

Sevilla By Kumova 'da fiyatlar 850 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, Bursa Mudanya Bademli 'de yükselen proje kapsamında 5 oda 1 salon müstakil villalar bulunuyor...

Altunkaynak İnşaat'tan Altunkaynak Villaları'nda 305 bin TL'ye!

Her biri yaklaşık 180 metrekare olan 3+1'lerin satışının devam ettiği Altunkaynak İnşaat'ın Altunkaynak Villaları'nda fiyatlar 305 bin TL'de sabitlendi. Projede teslimler hemen yapılıyor

Kefken Kumcağız Sahil Villaları 'nda 1.088 TL taksitle!

Kefken Kumcağız Sahil Villaları 'nda 2+1 bahçe katları 119 bin TL'den ve 3+1 dubleksler 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Aylık taksitler ise 1.088 TL'den başlıyor

Sevilla Kekliktepe Villaları projesi Haberi

Sevilla Kekliktepe Villaları projesi

Sevkon Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sevilla Kekliktepe Villaları İzmir'in Urla İlçe'sinde yükseliyor.


Sevilla Kekliktepe projesi 81 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor. Projede 32 adet villa ve 1500 ila 3000 metrekare arasında değişen bahçe alanları mevcut.


11 farklı ev tipi olan Sevilla Kekliktepe projesinde tenis kortu, çocuk oyun parkı açık hava sineması, fitness salonu, bisiklet ve koşu parkuru gibi sosyal donatılar bulunuyor. Projenin bu yılın sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


Sevilla Kekliktepe Villaları daire fiyatları

İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda daire fiyatları 975 bin Euro'dan başlayarak 1 milyon 750 bin Euro'ya kadar artıyor.



Sevilla Kekliktepe vaziyet planı




Urla Sevilla Kekliktepe Villaları lokasyon




Tel: 0232 455 60 20 

Web: www.sevillakekliktepe.com

Nurşah...