13 / 05 / 2024

Sevim Ceyhan

Sevim Ceyhan

Semitur Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sevim Ceyhan, Ufuk Pakkan, Serkan Şenol tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

TOKİ Ceyhan Konutları'nın ihalesi 26 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Adana'nın Ceyhan ilçesinde inşa edilecek 1. Etap 499 adet toplu konutun yapım ihalesinin 26 Nisan Salı günü gerçekleşeceği bildirildi.

Adana Ceyhan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu'nun 20.Maddesi gereğince 3 maddelik gündemle Şubat ayı toplantısını yeni meclis salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda imar görüşüldü.

Kerkük-Ceyhan boru hattı hafta sonuna kadar onarılacak!

Geçtiğimiz haftalarda saldırılar nedeniyle petrol sevkıyatının durduğu Kerkük-Ceyhan boru hattının hafta sonuna kadar onarılmış olacağı belirtildi.

TOKİ Adana Ceyhan'a 499 adet konut yaptıracak!

TOKİ Adana Ceyhan'a 499 adet konut ve 1 adet ticari bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Nisan 2016 saat 14.30'da gerçekleşecek.

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Ceyhan-Sarımazı Yolu bu yaz açılıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yapımı devam eden ve ekonomik açıdan stratejik öneme sahip Ceyhan-Sarımazı yolunda incelemelerde bulundu, Ceyhan-Sarımazı yolu, bu yaz hizmete açılacak.

Ceyhan Belediye Meclisi Ocak gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.5393 Sayılı Belediyeler Kanununun 20.Maddesi gereğince 7 maddelik gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşuldu!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kentsel dönüşüm Ceyhan için önemli!

Yaptığı kaliteli inşaatlarla Ceyhan’da en saygın Müteahhitler arasında olan CEYMİD Başkanı ÖVET İnşaat Sahibi Beytullah Övet Gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ceyhan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi 2015 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 20.Maddesi gereğince 11 maddelik gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ceyhan'da yardım kermesi törenle açıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Semerkand Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına düzenlediği kermesin açılışına katıldı.

TOKİ Ceyhan projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Adana Ceyhan'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Sevim Ceyhan Haberi

Sevim Ceyhan

Semitur Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sevim Ceyhan, Ufuk Pakkan, Serkan Şenol tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


Semitur Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.             Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.             Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.             Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.      ...