07 / 05 / 2024

Sevindikli Kültür Merkezinin temeli atıldı mı

Sevindikli Kültür Merkezinin temeli atıldı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde yeni bir kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Ahi Evran Üniversitesi'ne 1.500 kişilik kongre ve kültür merkezi!

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaatı tamamlanan kongre ve kültür merkezinin kısa sürede hizmete açılacağını açıkladı.

Sevindikli Kültür Merkezinin temeli atıldı mı Haberi

Sevindikli Kültür Merkezinin temeli atıldı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.



3 BİN 351 M2 ALAN ÜZERİNE KURULACAK


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, köylerde ihtiyaç duyulan yapıları vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu doğrultuda Körfez Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek yapının 16 araçlık otoparkı da bulunacak.


432 METREKARE DÜĞÜN SALONU


Temel çalışmaları başlandığı kültür merkezi, düğün salonu, fuaye, sahne, gelin odası, ofis, mescit, tuvaletler, 2 adet sınıf, öğretmen odası, çay ocağı,...