30 / 04 / 2024

seviyorum

seviyorum

Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınların da erkekler gibi her işi yapabileceği düşüncesinden yola çıkarak kadınlara “Bahçemi Seviyorum” isimli bahçe ve balkon düzenleme eğitimleri verdi...

Bosch ankastre mikrodalga fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek yapmayı çok seviyorum diyenler için Bosch üst düzey kalite ve yüksek dayanıklılığa sahip ankastre fırını karşımıza çıkarıyor. Tasarımıyla dikkat çeken fırın toplamda 8 farklı pişirme programından oluşuyor.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Cumhurbaşkanı: Riskli yapıların tahliyesinde halkımdan destek bekliyorum!

Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli yapıların tahliyesine ilişkin, "Bu konuda halkımdan destek bekliyorum. Çünkü ben vatandaşımı, milletimi seviyorum. Bu adımı atmamız lazım." dedi...

Bursa Osmangazi için estetik kurul oluşturuldu!

Osmangazi Belediyesi, ilçeyi estetik değeri yüksek, modern bir görünümüne kavuşturmak için ‘Osmangazi’yi Seviyorum, Osmangazi’yi Güzelleştiriyorum” sloganı ile yepyeni bir çalışma başlattı.

Şirin Yalçın: Evimde vakit geçirmeyi çok seviyorum!

Aralık Derneği ve Sırmaison'un ortağı Şirin Yalçın'ın en büyük zevki Boğaz'daki yalısında dostlarını ağırlamak. Yalçın ''Biz pek fazla gezmeyiz. Evimizde vakit geçirmeyi çok seviyoruz'' dedi.

Rihanna babasına 1.8 milyon dolara ev aldı!

Rihanna babasına jest yaptı. Dünyaca ünlü şarkıcı babası Ronald Fenty’ye 1.8 milyon dolarlık bir malikâne hediye etti. Fenty, “Kızım benim hayattaki en büyük şansım. Onu çok seviyorum” dedi.

Sibel Can: Kıbrıs'tan yazlık alabilirim!

Ramazan'da Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır' dedi.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

İhlasevim Osmaniye Mağazası hizmete açıldı!

İhlasevim Osmaniye Mağazası yeni konseptiyle hizmete açıldı. İhlasevim Osmaniye Mağazası 'Evimi Seviyorum' sloganıyla, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi No: 56/B adresinde hizmete girdi.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Damla Sönmez: Hayalim seramik atölyesi açmak!

“Deniz Seviyesi” filmindeki rolüyle Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Damla Sönmez: “Ben mesleğimi çok seviyorum. Hep şunu duyup çok özenirdim; hayatta sevdiğin işi yapıyorsan asla çalışmış sayılmazsın”

seviyorum Haberi

seviyorum

Bakırköy Marmara Forum Bauhaus Mağazası’nda 5 Mart’ta başlayan eğitimler, 2 Nisan Salı günü saat 14.00’da ‘Mustafa Yurter Parkı’nda eğitim alan katılımcı kadınların parkı düzenleme amacı ile mevsime uygun çeşitli fidanlar, çiçekler ve süs bitkileri ekmesi ile son bulacak. Böylece eğitim alan kadın katılımcılar aldıkları eğitimin sonucunda bahçıvan tulumlarını giyerek, ellerinde bahçe makasları ile bahçe ve balkonlardan önce yaşadıkları çevreyi düzenlemeye ve güzelleştirmeye başlayacaklar.


Ziraat Mühendisi Mesut Tektimur ve Necatin Behçet’in verdiği eğitimler boyunca bitki ve toprak bakımı konusunda genel bilgilerin yanında; ilaçlama yöntemleri ve iç mekân süs bitkilerinin bakımı gibi konularda da uygulamalı eğitim alan katılımcılar, 26 Mart Salı günü gerçekleştirecekleri park düzenlemesi ve süsleme çalışmasının ardından katılım sertifikası alacaklar.


Kadın Bahçıvanların atölye çalışması' nda siz değerli basın mensuplarını da aramızda...