10 / 05 / 2024

Şevket Çoruh kim

Şevket Çoruh kim

Tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk.

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Şevket Çoruh evlerini satıp tiyatroya yatırdı!

Şevket Çoruh’un tiyatro aşkı pahalıya patladı! Ünlü oyuncunun 17 milyon TL’ye mal olan Baba Sahne için 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği ortaya çıktı.

Şevket Çoruh Eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nu satın aldı!

Birçok tiyatro sahnesinin kapatıldığı bir dönemden geçiyoruz. Ne mutlu ki, başta gençler pek çok tiyatro insanı, elimizden alınan bu nefes alma alanlarının yerlerine yenilerini koyuyor. Bu insanların arasına Şevket Çoruh da eklendi.

Şevket Çoruh'un tiyatro binasının inşaatı Ekim'de bitecek!

Tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk.

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Şevket Can Tarsus'un 2015 projelerini anlattı!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Şevket Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Şevket Çoruh kim Haberi

Şevket Çoruh kim

Arka Sokaklar dizisinin 'Mesut Komiser'i, tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, varını yoğunu ortaya koydu. Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk. 


Baba Sahne'nin kuruluş amacı nedir? 

Baba Sahne'yi bizi var eden şeyin tiyatro olduğunu bilerek, eğer biı sahnemiz olursa yetim kalmayacağımızı hissettiğimiz için yaptık. Birçok yorumlar da oldu tabii. Mesela Mustafa Üstuııdağ. "Cenazemizin kalkacağı yer belli oldu" dedi. 

Bizler için önemli bir şey bu. İnşallah seyircilerimizle buluşup bir şeyler paylaşırız. Benimle beraber yürüyen arkadaşlarımla birlikte Baba Sahne'yi Türkiye'yi anlatan bir sahne haline getireceğiz. Baba Sahne bizim baba ocağımız olacak. Biz burada hem bizim, hem de gelecekte tiyatroya gönül verecek insanlaıın kullanabileceği biı yeı kuruyoruz. Hayallerimiz için bir başlangıç burası. 


Nasü...