06 / 05 / 2024

Şevket Gülsoy

Şevket Gülsoy

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Şevket Albayrak tarafından kuruldu.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Gülsoy ve Ertuğrul Yurtsever tarafından kuruldu.

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abed Alruhman Dyab, Mustafa H. M. Albash ve Şevket Aksu tarafından kuruldu.

İstihdam kredisiyle devam eden konut projelerine finansman!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstihdam Odaklı İşletme Kredisi ile ilgili olarak "İstihdam odaklı kredi paketi üç kamu bankası tarafından uygulamaya geçirilmesiyle istihdama önemli bir katkı verilecek" dedi…

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

KTO'dan AVM'lere "dövizi bırakın TL'ye dönün" çağrısı!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Gülsoy, ürkiye'deki alışveriş merkezlerinin yüzde 20'sinin kirada TL'ye döndüğünü ifade etti...

Gaok Invest Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaok Invest Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evrim Gülay Gülsoy tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rimasas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rimasas İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aziz Dede, Ramazan Dede, Şban İnce ve Şevket Gündoğdu ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şevket Gülsoy Haberi

Şevket Gülsoy

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt  etmek. Her türlü kamu ve özel ihalelere girmek, aldığı ihaleleri yapmak  ve bir başkasına yaptırmak. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerinde konut ve işyerlerini inşa etmek kullanmak veya satmak. Başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı anlaşma yaparak binalar yapmak. Toplu konutlar meydana getirerek, satmak veya yapılmış konut ve işyerisatın almak ve satmak,  resmi ve özel sektörce açılmış ve açılacak olan artırma ve eksiltme ihalelerine iştirak...