13 / 05 / 2024

Şevval Sam cihangir evi

Şevval Sam cihangir evi

Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Sam Bankman-Fried'den kripto para uyarısı!

FTX kripto para borsasının kurucusu Sam Bankman-Fried, Solana'nın (SOL) bir sonraki en baskın dijital varlık projesi olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. 

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Elmusa tarafından kuruldu.

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmehdı Seyedı tarafından kuruldu.

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi açıldı!

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Kelleci tarafından açıldı.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Şevval Sam cihangir evi Haberi

Şevval Sam cihangir evi

Kanal D’nin bu sezonki iddialı dizilerinden biri de “Bodrum Masalı”... Şevval Sam, perşembe akşamları seyircileri ekran başına kitleyen bu masalda, kocası yüzünden iflas edip yaşam öyküsünün başladığı yere, Bodrum’a dönmek ve tekrar hayata tutunmak zorunda kalan bir anneyi, Yıldız’ı canlandırıyor.


Ya öncesi...22 yıldır müzik ve dizi sektöründe sağlam adımlarla yol alan biri o. Birçok dizide rol aldıktan sonra setlere sekiz yıl kadar ara vermiş. O sırada da boş durmamış tabii. Yedi albüm çıkarmış. Şimdilerde 0-5 yaş arası çocukların hayal güçlerini daha da renklendirmek için 10 ninni ve 2 masal içeren bir albüm üzerinde çalışıyor. “Boş durmak bana göre değil. Üretmek ve devamlı çalışmak hayat enerjisi veriyor” diye anlatıyor gözlerinin içi parlayarak.



RENKLİ ORTAMLARIN BANA İYİ GELDİĞİNİ FARK ETTİM

Çocukluğu, gençliği Levent...