30 / 04 / 2024

Şevval Sam gayrimenkulleri

Şevval Sam gayrimenkulleri

Güzel şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, " Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum, bana yetecek kadarı var, ötesine ihtiyacım yok" diyor...

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Sam Bankman-Fried'den kripto para uyarısı!

FTX kripto para borsasının kurucusu Sam Bankman-Fried, Solana'nın (SOL) bir sonraki en baskın dijital varlık projesi olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Elmusa tarafından kuruldu.

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam İnternacıonal İnşaat Petrol Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmehdı Seyedı tarafından kuruldu.

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi açıldı!

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Kelleci tarafından açıldı.

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

Şevval Sam gayrimenkulleri Haberi

Şevval Sam gayrimenkulleri

Hürriyet'ten Ömür Gedik, ünlü ve güzel şarkıcı Şevval Sam ile röportaj yaptı. Şevval Sam, "Mülk edinmek istemiyorum, karavanda yaşayacağım" dedi. İşte röportajın detayları;

Sadece dış güzelliğin değer gördüğü ve gündem olduğu şu günlerde, dış güzelliğini iç güzelliği ile birleştirmeyi başaran ender sanatçılardan biri Şevval Sam. Üstelik eskiden gizlediği dişi enerjisiyle barışmış bir kadın var artık karşımda. Sahip olduğu güzel enerjiyle 20 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde izleyenlere bir şölen yaşatmaya hazırlanan Sam, “Bu sene ağır geçti, inadına hareketli bir konser olacak” diyor.

Senin karavana yerleşme isteğin varmış. Doğru mu? 
- Evet. Gelecekte eğer imkanım olursa mobil yaşayacağım. Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum, bana yetecek kadarı var, ötesine ihtiyacım yok....