03 / 05 / 2024

seyahat sever projesi

seyahat sever projesi

Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı. İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yedi Mavi projesi görücüye çıkıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi büyük bir görsel şov eşliğinde görücüye çıkıyor.

Balıkesir kağıt üretim tesisi ve enerji santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs’ta!

Balıkesir İli Altıeylül ilçesibde Albayrak Turizm Seyahat A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kağıt Üretim Tesisi Ve Enerji Santrali Projesi projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Muratpaşa'da seyahat projesi anlatıldı!

Antalya'da bulunan seyahat acentalarının temsilcileriyle bir araya gelen Murtapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan odaklı projelerini anlattı.

Ankara-İstanbul YHT ile yılda 10 milyon yolcu seyahat edecek!

Milli Tren Projesi kapsamında, demiryollarındaki çalışmalarla ülkemiz demir ağlarla örülüyor. Yakın gelecekte sadece Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile yıllık 10 milyon yolcunun seyahat etmesi hedefler arasında.

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı!

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı. L'ist Istinye’nin, Autoban imzası ile hazırlanan örnek dairesinde tanıtılan proje, moda sever kadınlara ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak.

Metropol İstanbul Anneler Günü'ne özel seyahat paketi hediye ediyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük gayrimenkul projesi olma özelliğini taşıyan Metropol İstanbul, 10-11 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara dünyanın diledikleri ülkesine gidebilecekleri seyahat paketi hediye ediyor

Metropol İstanbul Anneler Günü'ne özel seyahat paketi hediye ediyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük gayrimenkul projesi olma özelliğini taşıyan Metropol İstanbul, Anneler Günü’ne özel 10-11 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara seyahat paketi hediye ediyor...

Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi'nin toplantısı yapıldı!

Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi'nin turizm seyahat acentelerine tanıtım toplantısı Bilecik'te gerçekleştirildi. Seyahat acenteleri ile gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile Bilecik, turizm cenneti olma yolunda olduğunu gösterdi...

seyahat sever projesi Haberi

seyahat sever projesi

Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Seyahat Sever” projesi ile 18 ve 30 yaş grubu gençlerin konaklaması için KYK yurtlarının kapısını araladı. 15 Temmuz’da başlayan ve 1 Eylül’e kadar devam edecek fırsatta, gençlere farklı şehirleri tanımaları için ücretsiz konaklama fırsatı sağlıyor. 5 yıldızlı otelleri aratmayan yurtlarda ücretsiz konaklayabilen gençler, minimum bütçe ile keyifli bir tatilin tadına varıyor. Yenişafak Ankara muhabiri de Antalya’ya giderek uygulamayı deneyimledi ve sadece 800 TL harcadı.

İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...

ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN FAYDALANABİLİYOR

Yeni Şafak'tan Ali Kürşat...