05 / 05 / 2024

Seyahat Tercihleri

Seyahat Tercihleri

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik ‘2015 Yılı Seyyah Tercihleri’ ödüllerini açıkladı..

İstanbul 2015 Yılı Seyyah Tercihleri'nde 3. sırada!

İstanbul, Paris'i solladı Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik '2015 Yılı Seyyah Tercihleri' ödüllerini açıkladı.

2015 Seyahat Tercihleri listesinde İstanbul 3. sırada!

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik ‘2015 Yılı Seyyah Tercihleri’ ödüllerini açıkladı..

2US Turizm Organizasyon ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2US Turizm Organizasyon ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Ferdi Aslan, Murat Tuğrul Üstün ortaklığında kuruldu.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Mucize Grup Turizm Seyahat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mucize Grup Turizm Seyahat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Sabit Erdal, Mehmet Şahin, Ümit Yenidoğan, Necati Atak ortaklığında kuruldu.

EPB Turizm ve Seyahat Acentalığı Limited Şirketi kuruldu!

EPB Turizm ve Seyahat Acentalığı Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli 'de, Ertuğrul Papatya Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncudisk Turizm Seyahat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Niyazi Açıkgöz Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ankara-İstanbul YHT ile yılda 10 milyon yolcu seyahat edecek!

Milli Tren Projesi kapsamında, demiryollarındaki çalışmalarla ülkemiz demir ağlarla örülüyor. Yakın gelecekte sadece Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile yıllık 10 milyon yolcunun seyahat etmesi hedefler arasında.

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Morad Seyahat ve Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Louay Al Jarrad Müdürlüğü'nde kuruldu.

PV Pasha Ekspres Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PV Pasha Ekspres Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 25 Şubat 2015'te Kemalettin Ülgün, Nevin Savaş, Zübeyde Doğan ortaklığında kuruldu.

Özkeşan Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Silivri 2 İstanbul Şubesi açıldı!

Özkeşan Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Silivri 2 İstanbul Şubesi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fahrettin Kaya Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Yeşilkaya Turizm Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Turizm Seyahat Acentası Limited Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli Cumhuriyet Mahallesi 'nde, Cemal Yeşilkaya Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Seyahat Tercihleri Haberi

Seyahat Tercihleri

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden olan Trip Advisor, üyelerinin milyonlarca görüş ve incelemesine dayandırdığı destinasyona yönelik ‘2015 Yılı Seyyah Tercihleri’ ödüllerini açıkladı. Bu yılki ödüllerde; çeşitli kıta ve ülkelerden 469 seyahat destinasyonu değerlendirildi


Bu değerlendirmede İstanbul dünyada en çok tercih edilen ilk 10 destinasyon arasında ilk üçte yer almayı başardı. İstanbul, listede Roma, Paris, Prag ve Buenos Aires gibi şehirleri geride bırakmayı başardı.


Milyonlarca üyesi var

Listede birinci sırada Fas’ın Marakeş şehri yer alırken, ikinci sırada Kamboçya’nın Siem Reap şehri bulunuyor. Dördüncülük Vietnam Hanoi’de, Prag ise kendine beşinci sırada yer bulabildi. Seyyahların tercihlerinde Prag’ı, Londra, Roma, Buenos Aires, Paris ve Cape Town takip ediyor.

Trip Advisor’dan Barbara Messing, “Destinasyonlar üyelerimiz tarafından tarih zenginliği, kültür, güzellik ve sunduğu sonsuz manzaraya göre seçildi. Üyelerimiz otel...