01 / 05 / 2024

Seyat Altun

Seyat Altun

Seyat Altun İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Seyat Altun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Sarıyer, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Fahrettin Altun'dan Karabağ'ın imarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun karabağ'daki yeniden imar sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Altun'dan Kanal İstanbul paylaşımı! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Altun, Kanal İstanbul Projesi'nin Türkiye'nin en prestijli projesi olduğunu dile getirdi. 

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Altun İnşaat Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

Altun Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Altun tarafından kuruldu.

Kurtuluş Altun: Konutta faiz indirimi fiyatları artırıyor!

Gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesiyle ilgili öncü olan GABORAS’ın CEO’su Kurtuluş Altun, düşürülen faiz oranlarının piyasada meydana gelen gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altun, Türkiye’de her faiz indiriminde, 1 puanlık indirim karşısında fiyatlarda 0,77 oranında artış yaşandığın

Seyat Altun Haberi

Seyat Altun

Seyat Altun İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Seyat Altun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Seyat Altun İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Seyat Altun İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Adnan Kahveci Caddesi,...