21 / 07 / 2024

Seydi Kabataş

Seydi Kabataş

Netkarot İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seydi Kabataş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Genç Fidan Sokak'ta kuruldu

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Seydişehir TOKİ'deki 1 adet konut bugün satışa çıkıyor!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet 3 oda 1 salon konut 25 Ocak - 31 Mart 2017 tarihleri arasında açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stokunda yer alan 1 adet (3+1) konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı.

TOKİ Konya Seydişehir başvuru günü!

Konya Seydişehir Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satşa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Seydişehir başvuru günü ne zaman?

TOKİ Konya Seydişehir 2017 başvuru!

1 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Konya Seydişehir projesinde daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Konya Seydişehir 2017 başvuru tarihi..

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017...

Kabataş Martı projesi mimarları böldü!

‘Kanatları açık martı’ şeklinde tasarlanan yeni Kabataş Transfer Merkezi’yle ilgili tartışmalar sürüyor. Mimarlar Odası projeye karşı çıkarken, projenin mimarı Hakan Kıran ise, ‘Benim olmayan projeyi benimmiş gibi sundular’ diyor.

Kabataş Martı Projesi'nde son durum!

"Martı Projesi" olarak da bilinen "Kabataş Transfer Merkezi Projesi"nde denize doğru uzanacak iskeleler için kazık çakma işlemleri tüm hızıyla sürüyor.

Seydişehir'de imar revizyonu toplantısı yapıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından İmar Planında yapılan yeni düzenlemeleri kapsayan imar revizyonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Seydişehir’de imar revizyon çalışmalarına hız verildi!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Seydişehir Belediyesi, Kızılcalar Mahallesi'nde bulunan vatandaşların 50 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Seydi Kabataş Haberi

Seydi Kabataş

Netkarot İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seydi Kabataş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Netkarot İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü beton kesme,delme,sıyırma,yontma forma sokma işlemlerini yapmak,yaptırmak, Her türlü kırıcı,delici,kesici,kaynak makinaları,torna, tesfiye,fireze makinaları almak,satmak,imal etmek,ithalat ve ihracat ve bunların bayiliklerini almak,vermek. Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethaneinşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,müstakil konut iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Netkarot İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Genç Fidan Sokak,...