04 / 05 / 2024

Seydikemer

Seydikemer

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Muğla'da baraj taştı, 15 ev boşaltıldı!

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Esen 1 Barajı'nın etkili yağışlar nedeniyle taşması sonucu Çukurincir Mahallesi'nde dere yatağına yakın 15 ev boşaltıldı. Bölgede ekipler sabaha kadar kontrollerini sürdürecek.

Saklıkent Kanyonu artık daha güvenli!

Seydikemer'de bulunan ve her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Saklıkent Kanyonu'nda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Gözlem istasyonu, sığınma terasları ve erken uyarı sistemleri önlemlerden bir kaçı...

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksitle 4 arsa ve 1 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek açıkladı!

Muğla ili Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Seydikemer ilçesi, Kemeraltı Mahallesi'nde yer alan  4 arsa ve 1 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satıyor. Peki Muğla'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Muğla Seydimeker'de taksitle imarlı arsa fırsatı! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Seydikemer'de yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Seydikemer 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Seydikemer sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Seydikemer’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Seydikemer’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Seydikemer sosyal konut projesi

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık 23 gayrimenkul!

T.C. Fethiye İcra Dairesi, Muğla ili, Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde yer alan 23 gayrimenkulü 11 milyon 745 bin TL'ye satıyor...

Muğla Seydikemer'de ormanlık alan imara açılıyor iddiası!

Muğla CHP Milletvekili Mürsel Alban bugün TBMM’ye verdiği soru önergesinde Seydikemer ilçesinde 2 bin hektarlık ormanlık arazide yapılan ağaç kesimlerinin sebebini sordu.

TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi!

TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Seydikemer kura sonuçları 08.06.2020 isim listesi ve TOKİ 100 bin konut Muğla Seydikemer kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Muğla Seydikemer kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Seydikemer 100 bin konut projesinde yer alan konutların sahipleri bugün belli olacak.

Muğla Seydikemer'deki Eşen Camisi restore edilecek!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan ve 148 yıl önce inşa edilmiş olan Eşen Camisi'nin restorasyonuna başlandı...

Seydikemer Haberi

Seydikemer

10 gün önce mahallelerine hiç tanımadıkları insanların gelerek 'Bu topraklar bizim' diyerek arazilerine sahip çıktıklarını ve ellerinde silahlar ile mahalle halkını araziye yaklaştırmadıklarını ifade eden vatandaşlar şikayette bulundu. Köylüler ile arazi sahibi olduğunu iddia eden kişiler arasında arbede yaşandı. Olayın büyümesi üzerine jandarma silahını çekip havaya ateş etti. Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli "Mahallelinin dedesinden kalan yeri vermeye niyeti yok" dedi.


Sabah...