04 / 05 / 2024

Seydişehir Akçay Deresi ıslah çalışmaları son durum ne

Seydişehir Akçay Deresi ıslah çalışmaları son durum ne

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Seydişehir Akçay Deresi ıslah çalışmaları son durum ne Haberi

Seydişehir Akçay Deresi ıslah çalışmaları son durum ne

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. 


Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi. Başkan Mehmet Tutal, ıslah çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek en önemli kısmı olan duvarların tamamlandığını, bundan sonra ki aşamada ise zemin betonu ve köprülerin yapım çalışmalarının olduğunu söyledi. Havanın yağışlı olmadığı günlerde çalışmalar sürerken, kanalın temiz olması ve kanal duvarların dirençli olması kışın aşırı yağışlara karşı bölge halkını rahatlatacağı düşünülüyor.


Seydişehir'in mesire alanlarından olan Bağarası bölgesinden, şehrin içlerine kadar uzanan derenin yıllar önce kısmi olarak yapıldığını ifade eden Başkan Tutal, "Ancak 2 bin 800 metrelik bir alan sıkıntılı ve duvarları yapılmamış. Artık zaman zaman yaşanan su taşkınlarına karşı önlem...