04 / 05 / 2024

Seydişehir hem emlak danışmanlığı kursu

Seydişehir hem emlak danışmanlığı kursu

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından emlak danışmanlığı kursu açıldı. Açılan kursun 200 saat sürecek.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Seydişehir hem emlak danışmanlığı kursu Haberi

Seydişehir hem emlak danışmanlığı kursu

 Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) tarafından emlak danışmanlığı kursu açıldı.


Kurs hakkında bilgi veren kurs öğretmeni Mehmet Akyol, Merkez İlkokulu'nda açılan kursun 200 saat süreceğini söyledi.


Akyol, açılan kursta 60 kursiyerin emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, tapu işleri, hukuk, kadastro, şehir planlaması, iş organizasyonu gibi konularda eğitim alacağını belirtti.


HEM Müdürü Mehmet Borazan ise, "Seydişehir’de inşaat sektörü hızla ilerliyor ve buna bağlı olarak da hızlı bir emlak alım satımı yaşanıyor. Buna bağlı olarak emlak büroları açılıyor. Bu işin daha bilinçli yapılması için eğitimini almak şart. Burada bir binanın nasıl yapıldığından tapudaki işlemlere kadar her şey öğretilecek." diye...