12 / 05 / 2024

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi tapu sorunu

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi tapu sorunu

Seydişehir Belediyesi, Kızılcalar Mahallesi'nde bulunan vatandaşların 50 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Konya Kızılcalar'da 52 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Konya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözüldüğünü açıkladı. Tutal, yaklaşık 50 vatandaşın yaşadıkları tapu sorunu ile ilgili ihale sürecinin gerçekleştiğini kaydetti.

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 ( Eski: 4, 6 ) parsele ilişkin tadilat imar planı askıda...

Seydişehir'de 8,1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Konya İli, Seydişehir ilçesinde yer alan 9 gayrimenkul T.C. Seydişehir Satış memurluğu tarafından satışa çıkıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 8 milyon 18 bin 973,4 TL olarak belirlendi. 

Seydişehir'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Ataşehir Kızılay Hizmet Binası'nın imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2443 ada, 1 parsel ve 2444 ada, 1 parsel arasındaki tescil dışı alana ilişkin Kızılay Hizmet Binası amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bursa Değirmenlikızık'a Osmanlı Mahallesi kuruluyor!

Tarihi Kızık köylerinden biri olan Değirmenlikızık’ta Osmanlı Mahallesi inşa ediliyor. Proje 3 bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi tapu sorunu Haberi

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi tapu sorunu

 Seydişehir Belediyesi, Kızılcalar Mahallesi'nde bulunan vatandaşların 50 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu. Kızılcalar Mahallesi'nde yaşayan ve içerisinde vatandaşların kendisine ait olan evlerin bulunduğu bir grubun parselde bulunan mülkiyet sorunu Seydişehir Belediyesi'nin imar uygulaması ile çözülüyor. Söz konusu parsellerde bulunan evlerin tapu kaydında, mülkiyetin başkasının üzerinde olması ve mülkiyet varislerine ulaşılamaması durumu Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a iletildi. Bu konuda çalışmalar başlatan Başkan Tutal, İmar Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı gerekli incelemeler sonucunda mağdur olan vatandaşlarla Meclis toplantı salonunda bir araya geldi. Mülk sahiplerinin 50 yıldır devam eden tapu sorununu çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılacağım kaydeden Başkan Tutal, "Kangren haline gelmiş ve 50 yıldır çözülemeyen bu mülkiyet probleminin mevcut kanunlar ve mevzuat çerçevesinde imar uygulaması ve düzenlemesini yapacağız. Daha sonra sizlere tapularınızı...