15 / 05 / 2024

Seydişehir projesi

Seydişehir projesi

AB destekli Seydişehir Atık Su Arıtma Tesisi Projesi 'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Seydişehir'de kentsel tasarım projesi hayata geçiriliyor!

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kentsel Tasarım Projesi ile ilçede kamulaştırmaların tamamlandığını söyledi.

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı!

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan 7 bin 855 metrekarelik bir alanda başlayacak olan projede 40 adet işyeri, 72 adet 3+1 ve 20 adet 4+1 olmak üzere 92 adet konut ve otopark yer alacak.

Konya Seydişehir'de 30 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından, Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

Seydişehir TOKİ'deki 1 adet konut bugün satışa çıkıyor!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet 3 oda 1 salon konut 25 Ocak - 31 Mart 2017 tarihleri arasında açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stokunda yer alan 1 adet (3+1) konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017...

Seydişehir-Manavgat Demiryolu'nun sözleşmesi imzalandı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran'da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı. Firma ile sözleşme imzalandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne modern bina!

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor.

Seydişehir Atık Su ve Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

Avrupa Birliği (AB) projesi olarak başlatılan ve yıllardır hayata geçirilemeyen atık su tesisi projesi, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu hayata geçiyor.

Antalya-Seydişehir enerji iletim hattı için acele kamulaştırma!

380 kV Antalya DGKÇS-Seydişehir irtibatı enerji iletim hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Seydişehir projesi Haberi

Seydişehir projesi

Atık su projesi, 2 İngiliz, 1 Fransız, 1 Türk firmasından oluşan konsorsiyum tarafından üstlenildi. 

Projenin Seydişehir Koordinatörü Anton Bayers, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek projenin çalışmaları hakkında konuşuldu.


Beyşehir'in...