20 / 05 / 2024

Seydişehir yeni cezaevi

Seydişehir yeni cezaevi

AK Parti Milletvekili Harun Tüfekçi, yapımı devam eden cezaevi inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Tüfekçi,235 bin 66 metrekare alandaki arsa üzerine yapımı devam eden bölge cezaevi çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

TOKİ Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 11 Şubat'ta!

TOKİ Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Şubat'ta...

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

91 yeni cezaevi inşa edilecek!

Türkiye'nin 2021 yılına kadar 13 milyar yatırımla 91 yeni cezaevi olacak. Adalet Bakanlığı'nın 9 milyar yatırımla 48 yeni cezaevinin inşaatını devam ederken, İş Yurtları Kurumu'da 43 cezaevi yaptırıyor. 

5 yılda 193 yeni cezaevi yapılacak!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, ‘hükümlü ve tutuklu sayısındaki öngörülemeyen artış’ nedeniyle 5 yıl içerisinde 193 yeni cezaevi yapımının planlandığını kaydetti.

Seydişehir yeni cezaevi Haberi

Seydişehir yeni cezaevi


Seydişehir Gökçebüyük Mahallesi Karakız mevkiinde bulunan 235 bin 66 metrekare alandaki arsa üzerine yapımı devam eden bölge cezaevi inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tüfekçi, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Milletvekili Tüfekçi'ye cezaevi ziyaretinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kcmalcttin Atalay, Cezaevi Müdürü Nihat Şahin ve inşaat şirketi yetkilileri ve parti yönetimi katıldı. Bölge cezaevi yapımı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Milletvekili Harun Tüfekçi, "Müteahhit firmamız normal süreçten birkaç ay önce bitirme konusunda gayret ediyor" dedi.



Pusula...