08 / 05 / 2024

Şeyh Şabanı Veli Camisi ne zaman bitecek

Şeyh Şabanı Veli Camisi ne zaman bitecek

Kastamonu Hanönü ilçesinde yapılacak Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021!

TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çankırı Şabanözü kura çekilişi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Veli Ağbaba'dan özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan fabrikalarla ilgili açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan toplam 15 şeker fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Veli Ağbaba'dan esnafa kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, esnaflar için yapılan kira desteğinin yeterli olmadığına dikkat çekti ve kiralarla ilgili yeni bir destek tavsiyesinde bulundu.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Şeyh Şabanı Veli Camisi ne zaman bitecek Haberi

Şeyh Şabanı Veli Camisi ne zaman bitecek

Hanönü ilçesinde yapılacak Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.


İlçe Müftüsü Osman Sağlam, törende yaptığı konuşmada, ilçe merkezinde 1959 yılında yapılan ve artık ihtiyaçları karşılamadığı için yıkılan caminin yerine bu camiyi yapacaklarını söyledi.


Eski caminin adının Merkez Camisi olduğunu, yeni yapılacak olanın adının ise Şeyh Şaban-ı Veli olacağını aktaran Sağlam, "İnşallah sizlerin ve hayırsever vatandaşların sayesinde kısa sürede doğum yeri Hanönü olan büyük zat Pir Şeyh Şaban-ı Veli hazretlerinin adını alan bu camiyi bitirmeye çalışacağız. Törene, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, muhtarlar ve vatandaşlar...