19 / 05 / 2024

seyhan Ali Münif Yeğenağa Caddesi tarihi çalışmalar

seyhan Ali Münif Yeğenağa Caddesi tarihi çalışmalar

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Münif Yeğenağa Caddesi’nde sürdürdüğü tarihi mirasın korunması ile ilgili çalışmalardaki gecikmenin İl Özel İdaresi’nin taahhüt ettiği 2 milyon TL ile ilgili taahhüdünü yerine getirmemesi olduğu belirtildi...

Temizel Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Temizel Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Münif Onur Temizel tarafından kuruldu.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Habib Ali M. Kukar tarafından kuruldu.

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün S. O. Sultan Alshaya Al-Ali, M. S. Abdulla Tahnoon Al-Alı ve Radwan Iskaf imzasıyla kuruldu.

Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Mükerrem Furtun ve Durdiye Bahar Tente Furtun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Çetinkaya Caddesi'nin kentsel tasarım projesi tanıtıldı!

Ali Çetinkaya Caddesi'ne uygulanacak kentsel tasarım projesi tanıtıldı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Doğu Garajı Canlanıyor" adlı toplantıda, söz konusu proje cadde esnafı ve vatandaşlara sunuldu.

Antalya Ali Çetinkaya Caddesi'nin kentsel tasarım projesi anlatıldı!

Antalya Ali Çetinkaya Caddesi’ne uygulanacak kentsel tasarım projesini cadde esnafı ve vatandaşlara sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel projenin son şeklinin halkın görüş ve katkılarıyla verileceğini söyledi.

Ali Sürekli: Kentsel dönüşüm halkın iradesiyle yapılabilir!

Yaşanabilir ve marka şehirler haline getirme vizyonuyla ilerlediklerini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kentsel dönüşüm sürecinin halkın iradesiyle yapılabileceğini söyledi.

Seyhan'da iki kez mühürlenen inşaatta çalışmalar sürüyor!

Seyhan Belediyesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bir inşaatı iki kez mühürledi. Bunu takmayan firma, mührü kırıp çalışmayı sürdürdü.

Ali Ercoşkun'dan Bolu'ya yatırım müjdesi!

AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade etti.

seyhan Ali Münif Yeğenağa Caddesi tarihi çalışmalar Haberi

seyhan Ali Münif Yeğenağa Caddesi tarihi çalışmalar


Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Münif Yeğenağa Caddesi’nde sürdürdüğü tarihi mirasın korunması ile ilgili çalışmalardaki gecikmenin İl Özel İdaresi’nin taahhüt ettiği 2 milyon TL ile ilgili taahhüdünü yerine getirmemesi olduğu belirtildi. 


Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, belediyelerin emlak vergilerinden kesilen paralarla İl Özel İdaresi bir kaynak oluşturulduğu hatırlatıldı. Belediyenin de yasa gereği bu kaynaktan para talep ettiği belirtilen açıklamada, yasada yer almasına karşın ne taahhüt edilen paranın aktarıldığını ne de verilmeyen paranın nereye kullanıldığının açıklandığı ifade edildi. 


Açıklamada yaşanan süreç resmi yazışmalara dayanılarak şöyle aktarıldı: "Belediyemiz 25.01.2013 tarihinde Ali Münif Yeğenağa Caddesi’ndeki çalışmalar için kullanılacak 3 milyon 601 bin TL’lik harcamanın yüzde 60 oranında karşılanması için İl Özel İdaresi’ne resmi yazı ile başvurdu. Yazıda, “Taşınmaz Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunmasına Ait...