28 / 07 / 2024

Seyhan Barbaros ve Bey mahalleleri kentsel dönüşüm son durum

Seyhan Barbaros ve Bey mahalleleri kentsel dönüşüm son durum

Seyhan Belediyesi tarafından Barbaros ve Bey Mahallesi'nde yapılması düşünülen kentsel dönüşüm çalışmalarında son aşamaya geliniyor. 29 Mart'ta görüşmeler başlayacak.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1,84 Ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Emlak Konut GYO Ataşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Ataşehir İlçesi Barbaros ve Küçükbakkalköy Mahalleleri'nde yer alan 10 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

Kocaeli Kabakoz ve Barbaros Mahalleleri taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Meclisi’nde gündem maddelerinin tartışıldığı sırasında muhalefetin görüşlerini yanıtlayan Başkan Tahir Büyükakın, 'Kent Konut artık lüks konut üretmeyecek. Kabakoz ve Barbaros mahallelerindeki mağduriyeti gidermek için sosyal konut yapacağız' dedi.

Yenisahra ve Barbaros imar planlarında müjde!

Ataşehir Belediyesi 28 Mart perşembe günü Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nin 1/1000 Ölçekli I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı'nı askıya çıkardı. Plan, 30 gün süre ile askıda kalacak.

TOKİ Adana Seyhan 923 konut ve 14 dükkan ihalesi yarın!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 923 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 627 konut ve 22 dükkan!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 627 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Yenisahra ve Barbaros 1/1000'lik imar planları onaylandı!

Yenisahra ve Barbaros Mahallelerinin 1/1000'lik imar planları Ataşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Eren Modern İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Modern İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Baysallı ve Laçin Baysallı ortaklığında kuruldu. 

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros Mahallelerine dönüşüm piyangosu!

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm planı 202 hektar alanı kapsıyor. Mevcut 3 bin 340 binadaki toplam 12 bin ünite yıkılarak, 1000 yeni bina inşa edilecek ve ünite sayısı 24 bin olacak.

Seyhan Barbaros ve Bey mahalleleri kentsel dönüşüm son durum Haberi

Seyhan Barbaros ve Bey mahalleleri kentsel dönüşüm son durum

Seyhan Belediyesi tarafından Barbaros ve Bey Mahallesi'nde yapılması düşünülen kentsel dönüşüm çalışmalarında son aşamaya geliniyor. 29 Mart'ta görüşmeler başlayacak. 


Bu kapsamda TOKI Genel Müdürlüğü ve Seyhan Belediyesi tarafından protokol imzalanmıştı. Artık belediye 29 Mart'ta vatandaşlarla görüşmeye başlayacak. 


VATANDAŞLA GÖRÜŞÜLECEK 


Seyhan Belediyesi Barbaros ve Bey Mahalleri'nde kentsel dönüşüm yapmak için 18 Şubat'ta TOKİ Genel Müdürlüğü ile protokol imzalamıştı. Belediye yetkilileri kentsel dönüşüm için mahalle sakinleri ile 29 Mart'ta görüşmelere başlayacak. Yapılacak olan görüşmelerde vatandaşlara kentsel dönüşüm anlatılarak onların rızası istenecek. Bu görüşmelerin yaklaşık üç ya da dört ay sürmesi bekleniyor. Görüşmelerin neticeleri TOKİ Genel Müdürliiğüf ne iletilecek. TOKİ Genel Müdürlüğü de bu kapsamda Seyhan Belediyesi ile çalışmalara başlayacak. 


ÇEHRESİ DEĞİŞECEK 


Barbaros ve Bey Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm 45 hektarlık bir alanı kapsıyor. Kentsel dönüşüm...