28 / 04 / 2024

Seyhan Belediyesi projeleri

Seyhan Belediyesi projeleri

Seyhan Belediyesi 42 milyon 440 bin lira toplam değerindeki toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Seyhan Belediyesi kaçak yapılara geçit vermiyor!

Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri, son bir ay içerisinde uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu ve çevre sakinlerinin yoğun şikayetlerine maruz kalan tehlikeli ve terk edilmiş 17 binayı tamamen yıktı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Seyhan Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Seyhan Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 13 milyon 594 bin 605 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Adana Seyhan Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Adana'nın Seyhan ilçesindeki 2 arsa satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 951 bin TL olarak belirlendi.

Seyhan Belediyesi projeleri Haberi

Seyhan Belediyesi projeleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan Belediyesi'nin 42 milyon 440 bin lira toplam değerindeki toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, "Meydanlarda verdiğimiz sözün arkasında olduğumuzu Zeydan başkan gösterdi" dedi.


Toplu açılış töreninde yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borçlu aldıkları belediyede hiçbir ek kaynak yaratmadan borçların tamamını ödeyip hizmet yaptıklarını belirtti. Karalar, "Bugün burada birkaç hayırlı iş yapıyoruz. Mahalle merkezi değil şehir merkezi açıyoruz. Düğün salonları pahalı, çok daha ucuza burarda düğün yapacaksınız. Kimse aç yatmasın diye aşevi açıyoruz. Şehit Fatih Yeniay kardeşimizin ismini verdik mahalleye. Genel Başkanımızın hayalindeki projeyi gerçekleştirdik. Hiç kimse yatağa aç girmesin diye aile sigortası projesi sunduk. Bugün bin 500 aileye Seyhan Halk Kart dağıtacağız. Şakirpaşa,...