03 / 05 / 2024

Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman yıkımı

Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman yıkımı

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesindeki 580 konut yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Seyhan projesindeki 580 konut için beklenen tarih geldi. İşte Seyhan TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

Adana Seyhan'da büyük dönüşüm başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata geçen dönüşüm projesini kaleme aldı.

Adana Seyhan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman yıkımı Haberi

Seyhan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman yıkımı


Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararı TBMM gündemine taşındı.


Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu.


CHP'li Özdiş "Adana ili Seyhan ilçesi istiklal Mahallesi 1515 ada 750 parselde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alanı içerisinde bulunan ve söz konusu okula ait 24 daireli lojman binası hakkında yıkım ve akabinde yeni okul binaları yapılmasına Adana il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karar verilmiştir. Buna gerekçe olarak il Milli Eğitim Müdürlüğü teknik elemanlarınca lojmanların bakımsız olduğuna dair kararı göstermektedir." dedi.


"Özellikle son 2 yıldır Adana’da başka boş arazi kalmamışçasına Meslek Lisesi arsaları kullanılmış; Kiremithane Mesleki...