04 / 10 / 2024

seyhan kiralık müştemilat binası

seyhan kiralık müştemilat binası

Sümer Mahallesi'nde yer alan park içerisindeki müştemilat binasının kullanım hakkı 1 yıllığına Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi, 11 Ağustos 2014 tarihinde saat 16.00'da yapılacak.

Kiralık ve satılık konutlar mercek altında! Kiralık konut arzı ve satılık konut sayısı artıyor!

Sahibinden.com’un, BETAM işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Kentsel dönüşüm dev kiralık ev talebi oluşturdu!

Konut satışları 3 yılın en yüksek ağustos ayı rakamını gördü. Uzun zaman sonra reel olarak aylık yüzde 1,1 artan konut fiyatlarıyla ilgili uzman isim satılık ve kiralık konut piyasası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Satılık ve kiralık konut piyasası mercek altında! Konut satışları artıyor, kiralar düşüyor!

sahibinden.com’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasını mercek altına aldı.

Kiralık ev bulamayan öğrencilerin imdadına 'ATEM' yetişti! 

Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam'dan sevindiren açıklama geldi.

Merkez Bankası'ndan kiralık ev arzında artış olabilir açıklaması: Barış Soydan, 'TCMB verileri açıklarsa iyi olur' dedi!

Son zamanlarda kiralık konut piyasası Merkez Bankası'nın da gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası'ndan kiralık ev arzında artış olabilir açıklaması geldi. Ekonomist Barış Soydan, 'Merkez Bankası verilerini açıklasa çok iyi olur' dedi. İşte Soydan'ın o paylaşımı...

İstanbul'da geçici kiralık konut uygulaması başlıyor! Kentsel dönüşümde yeni devir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı İstanbul’da başlatılacak kentsel dönüşüm seferberliğine Meclis onayı çıktı. Bu kapsamda, İstanbul Bayrampaşa'da geçici kiralık konut uygulaması da başlatılacak. Peki geçici kiralık konut uygulaması nasıl ilerleyecek? İşte detaylar...

Airbnb'deki kiralık ilanlar şaşırttı! İtalya'da 5 gün şato kiralamak Antalya'da 2 gün tatil yapmaktan daha ucuz!

TBMM'de kabul edilen yeni düzenleme ile birlikte Airbnb gibi ev paylaşımı uygulamalarındaki kiralık evlerin ilanları milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Airbnb ile kiralık ev arayanların kadrajına giren bir ilan görenleri şaşkına çevirdi. 

İstanbul'da en kötü evin kirası 20 bin TL! Evini boş tutandan vergi alınırsa kiralık konut piyasası düşer!

69,6 bin takipçili Trader Yavuz isimli kullanıcı, İstanbul'da en kötü evin kirasının 20 bin TL olduğunu söyledi ve kiralık konut piyasasının düşmesi için vergi önerisini dile getirdi. İşte o paylaşım...

Kıbrıs'taki kiralık evlere tatil ayarı! Vatandaş müstakil ev ve villalara yöneldi!

Kıbrıs'ta tatil sezonun başlaması ile  kiralık “tatil dairelerine” rağbet oluştu. Villa, müstakil ev, ikiz villa, bungalov grubundaki kiralıkların sayısı ise 883’ten 965’e çıktı.

40 bin TL kiralık evde 6 bin 500 liraya oturan kiracıya sitem: Varlıklı kiracıların yatırım aracı olduk

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim sosyal medyada çığ gibi büyüyor. Bazı ev sahipleri, kiralık evlerinin rayiç bedelleri altında kaldığından şikayet ederken yüzde 25 kira sınırı düzenlemesinin ev sahiplerini mağdur ettiği belirtildi. 

Ev sahibi 2,5 yıllık mücadele sonunda evine kavuştu! İlk işi 'kiralık değildir' afişi asmak oldu!

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim mahkemeye taşınıyor. Bir ev sahibi 2,5 yıldır kiracısı ile mücadelesinin sonuna geldi ve nihayet evine kavuştu. Ev sahibi evine kavuşur kavuşmaz ilk işi 'kiralık değildir' afişi asmak oldu. İşte ayrıntılar...

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘kiralık araç’ açıklaması geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘araç kiralama’ iddialarına ilişkin olarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bakanlığımızın hizmetindeki kiralık araçlara yönelik daha önceki senelerde yapılan sözleşmenin süresinin dolması nedeni ile yeni bir sözleşme imzalanmasına gerek duyulmuştur."

seyhan kiralık müştemilat binası Haberi

seyhan kiralık müştemilat binası


Seyhan Belediye Başkanlığı, Sümer Mahallesi'nde yer alan park içerisindeki müştemilat binasının kullanım hakkını 1 yıllığına kiraya veriyor. 


1 yıllık bedeli 10 bin 500 TL olan müştemilat binasının ihalesi, 11 Ağustos 2014 tarihinde saat 16.00'da Seyhan İlçe Belediye Encümeni'nce yapılacak.


İHALE İLANI:


SÜMER MAH.KİRALAMA İŞİ SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 


Evrak No: 8360 


SEYHAN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 


1 - Sümer Mahallesi 69156 sokak No:20/E adresinde bulunan park içerisindeki müştemilat binasının kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca ihaleye çıkartılarak 1( bir ) yıllığına kiraya verilmesi işidir. 2 - İşin tahmin edilen l(bir) yıllık olarak bedeli 10.500,00-TL +KDV dir. 3- İhale 11/08/2014 günü saat 16:00' da Seyhan İlçe Belediye Encümenince yapılacaktır. 4- İhale şartnamesi ve diğer evraklar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir. 50-TL makbuz karşılığı...