28 / 04 / 2024

seyhanda evler kamulaştırılıyor

seyhanda evler kamulaştırılıyor

Seyhan Belediyesi tarafından evleri kamulaştırılmak istenen vatandaşlar, istimlâk bedelleri karşısında şok oldu. Önerilen rakamları beğenmeyen vatandaşlar, Başkan Karalar'ı insaflı olmaya davet etti.

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

Evde bakım maaşları yatırılıyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan şehirler! Hemen 29 Ağustos listesine bakın!

29 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatar? sorularının cevapları sık sık araştırılıyor. Peki 29 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Evde bakım maaşı ödeme tarihleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bursa Kavaklı'da binalar kamulaştırılıyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye bu güne kadar 4,2 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Diyarbakır'daki tarihi Borsa Han kamulaştırılarak restore edilecek!

Diyarbakır Sur'daki 19. yüzyıl Osmanlı eserleri arasında yer alan Borsa Han, kamulaştırılarak restore edilecek.

700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor." dedi.

Apartman aidatı nasıl paylaştırılır?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında 'Apartmanda güvenlik personeli çalıştırıyoruz. Benim dairem en küçük daire. Fakat bu güvenlik personelinin maaşı ve SGK primi eşit olarak bölüştürülüyor. Bu haksızlık değil mi?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı...

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Cizre'de bombalanan emniyet binası parka dönüştürülüyor!

Şırnak Cizre'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır hasar alan emniyet binasının bulunduğu alana Şehitler Anıtı ve Parkı yapılıyor.

seyhanda evler kamulaştırılıyor Haberi

seyhanda evler kamulaştırılıyor

Seyhan Belediyesi'nin Hürriyet Semt Pazarı'na daha çağdaş bir kimlik kazandırmak için Beşocak Mahallesi'nde yapmak istediği kamulaştırma çalışması, istimlâk bedellerinin düşük olması yüzünden tıkanma noktasına geldi. Seyhan Belediyesi, kamulaştırma bedellerini yasanın öngördüğü şekilde belirlendiğini açıklarken, vatandaşlar teklif edilen rakamları çok az buldu. CHP'li Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan elini vicdanına koyarak hareket etmesini isteyen Mirza Aslancı (44), "Teklif edilen para çok az. Ölürüm de evimi satmam" dedi. 


4 KATLI BİNAYA 269 BİN TL 

Mahalledeki 4 katlı evine Seyhan Belediyesi'nin 269 bin lira kamulaştırma bedeli belirlediği söyleyen Mirza Aslancı, "Biri dubleks 4 daire ve bir işyerine bu fiyat verilir mi? Bu binayı bankadan kredi çekerek eşimden dostumdan borçlanarak yaptım. Arsasıyla bana maliyeti 500 bin lirayı geçti. 4 daire ve işyerimi alıp bana verecekleri 269...