17 / 07 / 2024

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayahan Aba tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

İstanbul'da sismik boşluk riski! Marmara'da 244 yıldır enerji birikiyor! Uzman isim büyük İstanbul depremini açıkladı! 

Orta Marmara'da tam 244 yıldır enerji biriktiğini belirten Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki depremlerin sismik boşlukta olduğunu söyleyerek özellikle İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 11 ili yerle bir eden sismik boşluk İstanbul'u da vuracak mı?

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor...

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Sıfır enerji bina sistemleri dünyada ivme kazanıyor!

Sıfır enerji bina sistemleri insan geleceğini tehdit eden enerji kaynaklı karbondioksit emisyonlarının azaltılmasında çözüm olacak.

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayahan Aba tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu. 


Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; KONVEYÖR  Her türlü makine ve yedek parçaları imalatı , konveyör sistem ve parçaları imalatı , konstrüksiyon işleri ve konu ile ilgili elektrikli ve elektronik cihaz ve ekipmanların imalatı , ithalatı , ihracaatı ve dahili ticareti , Konusu ile ilgili fabrikalar kurabilir , kurulu fabrikalara ortak olabilir , kısmen veya tamamen satın alabilir veya kiraya verebilir ,  Konusu ile ilgili yönetim idare ve teknik konularda organizasyon danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri yapmak ,  Konusu ile ilgili yabancı firmaların Türkiye ve diğer ülkelerin mümesilliğini...