04 / 05 / 2024

Şeyhmus Alsaç

Şeyhmus Alsaç

Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus Alsaç tarafından 300 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Soğanağa Camii Sokak'ta kuruldu.

Msem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Baykut tarafından kuruldu.

İhtiyaç kredisi faiz oranları rekor üstüne rekor kırdı! İşte en güncel kredi faiz oranları!

Yüksek enflasyon ortamında geçinebilmek amacıyla ihtiyaç kredisine yönelen insanlar son 20 yıldır görülmemiş faiz oranlarıyla karşı karşıya kalıyor. Vatandaşlar, yüksek faizi göze alsa bile krediye erişim sağlayamıyor.

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Öngül tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Geodağ İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geodağ İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Şeyhmus Dağ tarafından kuruldu.

Mayza Otel Turizm Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayza Otel Turizm Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Şeyhmus Baraj tarafından kuruldu.

Locale Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Locale Gayrimenkul Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Murat Emrehan Gökçen ve Zarif Mertcan Alsaç ortaklığında kuruldu.

Elbirliği Mülkiyeti nedir? Elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir?

Elbirliği mülkiyeti genellikle miras yolu ile elde edilen gayrimenkullerde görülmektedir. Bu tarz mülkiyetlerde tapu üzerinde ortakların isimleri yer alsa da kişilerin payları ve oraları belirtilmemiştir. Peki, elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir? İşte elbirliği mülkiyeti hakkında bil

Oryantasyon nedir? Oryantasyonun amacı ve faydaları nelerdir?

Oryantasyon eğitimi ve süreci hayatın birçok alanında yer alsa da özellikle şirket ve işletmelerin işe alım süreçlerinde büyük bir öneme sahiptir. Amaçları ve faydaları açısından bakıldığında oryantasyon süreci hem çalışan hem de iş veren açısından olumlu sonuçlara sahiptir…

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Ali Ağaoğlu: Bill Gates gayrimenkul alsa Türkiye’nin marka değeri yükselir!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Bill Gates'in Türkiye'deki arazi arayışını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'Bill Gates, Türkiye’de çiftlik kursa bizim gençler tarıma ilgi duyar mı?' başlıklı yazısı...

Şeyhmus Alsaç Haberi

Şeyhmus Alsaç

Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyhmus Alsaç tarafından 300 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Soğanağa Camii Sokak'ta kuruldu. 


Alsaç Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-MÜTEAHİTLİK VE İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...