07 / 07 / 2024

Seyidoğlu Genel Müdürü

Seyidoğlu Genel Müdürü

60. yılını kutlayan Seyidoğlu, İstanbul Hadımköy'de ve Cezayir'de üretim fabrikası kuracak...

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Miryam Maştaoğlu atandı. ..

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli evlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tuğba Türkmenoğlu ile geçtiğimiz hafta sonu evlendi...

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Tolga Alişoğlu, WaterGarden Genel Müdürü oldu!

Türkiye’nin sosyal yaşamına yön verecek olan WaterGarden projesinin Genel Müdürü pozisyonuna Tolga Alişoğlu atandı. Alişoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İktisat mezunu olup master ve doktorasını Yeditepe Üniversitesi’nde yaptı.

Nurol GYO'da yeni Genel Müdür Mustafa Samim Hatipoğlu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., görev süresi dün dolan Bekir Cumurcu'nun yerine, bugün itibariyle, Genel Müdür olarak Mustafa Samim Hatipoğlu'nun atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Seyidoğlu Genel Müdürü Haberi

Seyidoğlu Genel Müdürü

Gıda sektörünün köklü firmalarından Seyidoğlu 60. yılını 2 yeni fabrika yatırımıyla kutluyor. Yıllık 11 ton üretim yapan Seyidoğlu, ihtacatını artırmak için İstanbul Hadımköy'de ve Cezayir'de 2 yeni üretim tesisini hayata geçirecek.


Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksü, " Özellikle Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Avrupa en çok ürün sattığımız pazarlar arasında. Tüm Afrika'ya mal satmak için Cezayir'de 1.5 milyon TL yatırımla fabrika kurmayı planlıyoruz. Bu fabrikamızda bölge ülkelerinde daha çok tutlan ağırlıklı olarak helva ve baklava gibi ürünler üreteceğiz. Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde Türk dizilerin yayınlanması, Türk ürünlerine olan ilgiyi artıyor"...