28 / 04 / 2024

Seyit Dal

Seyit Dal

Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi, Seyit Dal Şube Müdürlüğü'nde 66 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

A‬ydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi açıldı!

A‬ydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi, Seyit Dal Şube Müdürlüğü'nde 66 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

YÖK'ten Çift Ana Dal ve Yan Dal Sistemi İçin Hangi Şart Kaldırıldı?

Yükseköğretim Kurulu, üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir duyuru yaptı.  Çift ana dal ve yan dal yapmak isteyen öğrenciler için yeni kararlar alındı. Alınan karara göre çift ana dal ve yan dal eğitimi için o şart artık kaldırıldı. İşte YÖK’ten yeni çift ana dal ve yan dal sistemi kararı…

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!

'Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez' şarkısını eminiz hepiniz bir kere dinlemişsinizdir! Bahar aylarının gelmesiyle can erik tezgaha çıktı ama fiyatı yüzünden almak herkesin harcı değil..

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Seyit Dal Haberi

Seyit Dal

Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi, Seyit Dal Şube Müdürlüğü'nde 66 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi iş konusu; Ana sözlesmedeki  madde 3 yazılı konular İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Bilumum İnşaat ,Tesisat ve Taahhüt işleri Mühendislik  Müşavirlık  Proje ve Kontrollük hizmetleri yapmak.


Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi adres: Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Spine Tower Plaza, Kat:22...