14 / 05 / 2024

şeyma esra telli

şeyma esra telli

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı sebebiyle boyu kısa kalan 32 yaşındaki kızları Şeyma Esra Telli için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore eden Hacer- Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için çaba gösteriyor...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Şeyma Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Şeyma Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Tuzla’da Fatma Yavaş tarafından kuruldu.

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi kuruldu!

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Şener Özbağ tarafından kuruldu.

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Esra Basmaz tarafından kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Şeyma Subaşı Miami'ye yerleşiyor!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye'den ayrılarak Miami'ye yerleşeceğini açıkladı.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

şeyma esra telli Haberi

şeyma esra telli

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı yüzünden boyu diğer insanlara kıyasla daha kısa olan 32 yaşındaki Şeyma Esra Telli'nin anne ve babası, kızlarının hayatını kolay bir hale getirmek için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore etti. 

Anadolu Ajansı’ndan Aybüke İnal’ın haberine göre, Telli'nin iki ağabeyi, o daha dünyaya gelmeden trafik kazasında hayatını kaybetti. Kendisiyle aynı kaderi paylaşan ve hukuk fakültesi son sınıfta okuyan ortanca ağabeyi Seyit Alparslan ise aynı rahatsızlık nedeniyle felç geçirerek 24 yaşında hayata veda etti. 

Kötü hatıralar ve acı tecrübeler sonrası Şeyma'ya sıkı sıkı sarılan Hacer ve Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. 

Evi kızları için özel olarak dekore eden anne-baba, koltuk, masa, lavabo, makyaj aynası gibi büyük objelerin yanına bir de küçük eşyaları yerleştirerek...