02 / 05 / 2024

Şeyma Subaşının kafesi kapandı mı

Şeyma Subaşının kafesi kapandı mı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Bebek'teki kafesiyle ilgili açıklama yaptı. İşte Subaşı'nın o açıklamaları...

Şeyma Subaşı kepenk indirdi!

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın Bebek'te bulunan kafesine haciz geldiği iddia edilmişti. Subaşı iddiaları yalanladı ancak kafenin kapalı olması iddiaları yeniden gün yüzüne çıkardı.

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Şeyma Subaşı Miami'ye yerleşiyor!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye'den ayrılarak Miami'ye yerleşeceğini açıkladı.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Mera ve yaylalara da Yapı İzin Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın İmar Affı'ndan yararlanmak için mera ve yaylalarda yapı kayıt belgesi verilip verilmediği hakkında soru önergesini cevaplandırdı. 

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

TOKİ Bursa 210 konut ihalesi bugün!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Şeyma Subaşı Miami’den ev satın aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ABD'nin Miami kentinden ev aldığı iddia edildi. 

Şeyma Subaşının kafesi kapandı mı Haberi

Şeyma Subaşının kafesi kapandı mı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın Bebek'te bulunan kafesi Healthyish'te, işlerin yolunda gitmediği; hatta işletmeye haciz geldiği konuşulmuştu. Subaşı getiğimiz günlerde, iddiaları yalanlasa da Healthyish dün kepenk kapattı. Daha sonra yine bu iddialarla gündeme gelen Subaşı, Youtube üzerinden yaptığı açıklamayla herkesi bir kez daha şaşırttı.

Şeyma Subaşı'nın açıklaması şu şekilde; "Gerçekten ama gerçekten kiramız çok yüksek. Alkol de satmıyoruz. Yaklaşık 80 bin TL kirası olan bir yer. Bu para çıkıyor ama benim cebime bir şey girmiyor. Bir şeyin içine girmek kadar, doğru yerde çıkmak da bence doğru bir adımdır.

Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam. Ben bunu gördüm. Eğer ben sadece orada öyle duracaksam Şeyma Subaşı bir kafe...